Bloguję od września 2012, od lipca 2013 pod powyższym adresem
Generalnie jestem ciekaw jak podoba się Wam mój blog.
Proszę Was o opinie dotyczące przede wszystkim strony technicznej - kolorystyka, układ, przejrzystość Będę też bardzo wdzięczny za opinie dotyczące treści, choć wiem że tematyka jest dość hermetyczna (głównie sprzęt outdoorowy)
Pozdrawiam i czekam na (mam nadzieję konstruktywną) krytykę
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-12-08, 21:21
Ogólnie spoko. Wygląd jak wygląd, ja bym dał może jakąś grafikę nie dużą, coś co by tu wniosło trochę tego czegoś.
Ciekawi mnie. Bawisz się w survival? Tak patrzę i szukam, ale nie mogę znaleźć jakiegoś wypadu do lasu, spania w jakiś przeklętych miejscach i gotowania jeszcze dziwniejszych rzeczy. Interesowało mnie to kiedyś, baaa nawet miałem swój mały wypad.
Imię: Marcin Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Lis 2013 Posty: 137 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2013-12-08, 23:15
Kamysto napisał/a:
Ogólnie spoko. Wygląd jak wygląd, ja bym dał może jakąś grafikę nie dużą, coś co by tu wniosło trochę tego czegoś.
Dość enigmatyczne stwierdzenie, chodzi o jakąś grafikę w nagłówku czy może zdjęcia z boku lub w tle? "to coś" to jak rozumiem "survivalowy" klimat?
Kamysto napisał/a:
Ciekawi mnie. Bawisz się w survival? Tak patrzę i szukam, ale nie mogę znaleźć jakiegoś wypadu do lasu, spania w jakiś przeklętych miejscach i gotowania jeszcze dziwniejszych rzeczy. Interesowało mnie to kiedyś, baaa nawet miałem swój mały wypad.
Bawię Nie mam jednak zamiaru iść w stronę bloga survivalowego - z "know how" albo z relacjami ze spania pod gołym niebem. Takich stron jest cała masa, stwierdziłem więc że zajmę się przede wszystkim jak najbardziej rzetelnym opisywaniem sprzętu outdoorowego, od czasu do czasu wrzucam też relację z wypadów w miejsca ciekawe z punktu widzenia historyczno-militarnego, a czasem po prostu turystycznego. Dziękuję za obszerną i merytoryczną ocenę
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-12-10, 20:43
Nie będę cie nakłaniać do pisania o survivalu, chociaż parę wpisów nie powinno zaszkodzić. Jeśli chodzi o grafikę, o to coś, to po prostu na główek na górze jest standardowym bloggerowym headem. Nie musi być tam niewiadomo co, ale jakieś ładne logo - tylko nie przesadzone, bo takie są brzydkie. Tak poza tym, to raczej nie mam uwag.
Imię: Marcin Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Lis 2013 Posty: 137 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2013-12-11, 12:58
Na pewno wrzucę kilka wpisów z bardziej survivalowych wypadów Zdecydowałem że logo w nagłówku koniecznie zrobię, faktycznie przydałaby się sensowna identyfikacja wizualna. Dzięki za opinie
Mimo wszystko przydałoby się bardziej wysilić nad nagłówkiem, bo walnięcie tytułbloga.blogspot.com na prostokątnym kafelku nie pokazuje, że w jakikolwiek sposób na wyglądzie Ci zależy. Takie to odwalenie "od tak" i pójście na łatwiznę. Nie potrzeba cudów, zwykła grafika z tekstem starczy, a już będzie wyglądało sto razy lepiej
Wysłany:
2013-12-30, 21:11
Obecny nagłówek to po prostu domyślny header z szablonu bloggera Moją jedyną ingerencją w szablon była zmiana koloru niektórych elementów na bardziej stonowane (choć jak widać niewystarczająco, na co zwróciła uwagę Ania ) . Planuję obecnie opracowanie własnego logo oraz zrobienie grafiki do nagłówka i ogólne odświeżenie szablonu, więc jestem wdzięczny za Wasze opinie i oczywiście czekam na kolejne
Czy macie może jakieś sugestie dotyczące treści zawartych na blogu?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).