Imię: Natalia Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Sty 2014 Posty: 44 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-02-04, 12:40
Ok, like boxa udało mi się dodać Blog wygląda co raz lepiej teraz szukam odpowiedniego tła, ale wszystkie dostępne (z książkami w tle) są zbyt ciemne i przez to tekst na blogu staje się nieczytelny. Szukałam na necie jakiegoś innego tła z książką, ale nie znalazłam. Może ktoś z Was natknął się kiedyś na takie?
A może zamiast w tle, machnij sobie nagłówek z taką grafiką? Tło powinno być czytelne i nie rozpraszać.
Najlepiej przejrzyj sobie dział forum dotyczący blogowania i pomocy na blogspocie, na pewno są tam jakieś tematy, w których ludzie podają linki do stron z szablonami i tłami.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).