Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
A ja mam pytanie trochę inne, mianowicie - chciałabym usunąć obramowanie obrazków tylko na wybranych stronach. Obramowanie miałoby zostać w postach, ale chciałabym je usunać z obrazków na podstronch: Partnerzy, Współpraca, Katalogi.
Da się jakoś?
______________________________________________________ Góry, lifestyle - Po prostu życie ... Życie Me ...
Wysłany:
2013-11-04, 15:01Jak skasować obramowanie na wybranych stronach?
Mamy już podobny temat Ramki wokół obrazków na wybranych podstronach bloga. Skorzystaj z sugestii tam zawartych a w kodzie CSS wstaw te same elementy, które przewijały się tutaj, tylko z wartościami zerowymi.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
creativamente Blogger.Klub
Imię: Marta
Wysłany:
2014-02-15, 15:51
hej mam podobny problem, przeszukałam cały kod html parę razy i niestety nie ma podanego fragmentu. Czy to możliwe, że blogspot coś zmienił od tamtego czasu i w ten sposób już nie da się usunąć ramek?
Proszę o jakąś wskazówkę
link do bloga: creativamente-o-sztuce.blogspot.com
edit: już poradziłam sobie sama.
DLA POSZUKUJĄCYCH: ten tekst znajduje się około 200-300 linijki
Wiem, że istnieje już mnóstwo takich tematów, ale prześledziłam wszystkie i problem pozostaje.
Dodaję kod w: projekt -> szablon -> dostosuj ->zaawansowane -> dodaj arkusz CSS
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomo zostaa ukryta, aby j przeczyta naley si zalogowa.
Nawet nie mogę zapisać. Szukałam również w edycji kodu HTML, ale nie ma tam takiej opcji.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).