Ja najmilej wspominam grę platformową Lomax. Waży dokładnie jakieś 1 Kb . Jakiś rok temu do niej wróciłam, ale po iluś tam planszach, robi się strasznie trudna, więc sobie darowałam . Pamiętam też grę produkcji Disney - Tarzan.
mam u siebie na blogu cały post na ten temat, chociaż nie wszystkie są akurat z dzieciństwa. jeśli bym miala wybierać top 3 to zdecydowanie Kapitan Pazur, Hokus Pokus Różowa Pantera (dubbing Pazury!!), no i najbardziej sentymentalne Simsy.
PC: The Sims, Theme Park World, Heroes III i Worms Armagedon Łupię we wszystkie do tej pory!
Pegazus: Contra, Mario Bross, Go Dizzy, Circus i Boomberman.
Amiga: Soccer Kid, Prehistoric
Polecam, Alabastrova
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).