Po 3-4 latach nie grania odkopałem gitarę basową.
Swoje umiejętności ćwiczę przy pomocy gry rocksmith - takie guitar hero z możliwością podłączenia normalnej gitary
RockSmith jest super Naprawdę dużo można się nauczyć grać Ja sam gram amatorsko na elektrycznej, i zagryzam to basową. Jak jakieś ogniska, to harmonijka lub gitara klasyczna
Na gitarze klasycznej dla siebie.
Na gitarze elektrycznej w teatrze i w jednym z moich projektów muzycznych.
Na gitarze basowej w mojej kapeli metalowej i w drugim zespole, który dopiero się składa do kupy .
W podstawówce grałem na flecie prostym sopranowym i na keyboardzie .
Grałem na gitarze, było nawet kilka występów przed ludźmi, ale złapała mnie jakaś kontuzja lewej ręki (coś z nerwami) i pozamiatane.
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
Przez dłuuugie lata grałem na klasyku i elektryku. Aż miałem okazję kupić za bezcen naprawdę fenomenalną basówkę. No i tak zostało właściwie do dziś.
Co prawda grywam już niewiele. Dobrze jest jak złapię gitarę raz w tygodniu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).