A z tym czarnym tłem faktycznie doszedłem do wniosku że najlepsze białe.... tylko czy ten asfalt skasować i białe tło czy tak jak jest:)?
Koniecznie!:) Na monitorze 16:9 jest więcej czarnego niż białego... no dobra, może tyle samo, ale wciąż za dużo.
Co do reszty to mnie podobają się blogi, które mają stronę główną, która wygląda na stronę główną. Już tłumaczę:)
Na głównej mamy większą grafikę u góry, potem jakieś zajawki postów - super jeśli są to na przykład zajawki ostatnich postów w poszczególnych kategoriach.
Po kliknięciu w nazwę kategorii na takiej zajawce, przechodzimy do spisu - skróconego do nagłówków - postów w tejże.
Po kliknięciu w tytuł posta przechodzimy do posta:)
Boczna kolumna wizualnie ma już dla mnie mniejsze znaczenie i nie przeszkadza mi jakoś jeśli jest tam trochę napaćkane...
______________________________________________________ www.UltraDystans.pl - Wciąż muszę sobie powtarzać, że nie ma różnicy pomiędzy biegiem ultra, a dniem z życia. Każdy trzeba zacząć według planu i kończyć z przekonaniem, że nic więcej i lepiej zrobić się już nie mogło...
głupie to odbijanie piłeczki w taki sposób, ale przy narzuconym odgórnie stylu nie mam wyjścia:
ale, że co może być? przecież napisałem w miarę wyraźną czcionką i zrozumiałym polskim, co bym zmienił, a czego nie...
______________________________________________________ www.UltraDystans.pl - Wciąż muszę sobie powtarzać, że nie ma różnicy pomiędzy biegiem ultra, a dniem z życia. Każdy trzeba zacząć według planu i kończyć z przekonaniem, że nic więcej i lepiej zrobić się już nie mogło...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).