Rose Blogger.Klub
Wysłany:
2013-05-30, 21:16
Oglądam. Uwielbiam <3
Hmm... Na samym początku spodobał mi się Stefan. Nie wiem dlaczego. Ale potem, poprzez wpływ chyba przyjaciółki zaczęłam z innego kąta na niego patrzeć i zmieniłam kompletnie obiekt uwielbienia xD Wybrałam Damona. Ach boski Damon... <3
Zaraz po nim spodobał mi się Alaric. byłam przybita jak zmarł
A teraz.. Pod koniec sezonu wkurzyła mnie Elena. Stała się taką tanią podróbą Katheriene.
Czytałam książkę i oglądałam serial. Książka zdecydowanie lepsza. Naprawde polecam.
karmil Blogger.Klub
Imię: Kinga
Wysłany:
2013-06-15, 23:23
Ten serial jest już dość popularny i lubiany, a ja nadal nie mogę się przełamać, żeby zacząć go oglądać, chyba zacznę od czytania książek, bo wiele osób je poleca.
Ten serial jest już dość popularny i lubiany, a ja nadal nie mogę się przełamać, żeby zacząć go oglądać, chyba zacznę od czytania książek, bo wiele osób je poleca.
oj tak książka opowiada o totalnie innych sytuacjach:)) serial odzwierciedla tylko główny zarys:)) ogolnie polecam wszystko i serial i ksiazke;)) Pomimo tego, że oglądam serial czytam serie wampirów i serie pamiętnika stefano to nic mi się nie myli:D hehe )
już się nie mogę doczekać listopada i kolejnego sezonu, bo księgę czytam już ostatnią:(
Pokochałam ten serial już od pierwszego odcinka i byłam oczarowana Damonem i Eleną (Stefano jakoś do mnie nie przemawiał ). Myślałam, że książka będzie równie wspaniała co serial, ale mocno się pomyliłam i zawiodłam. Zostałam przy serialu i wiernie brnęłam przez wszystkie odcinki, ale pod koniec 3 sezonu scenarzyści zaczęli troszku wymyślać i trochę się zniechęciłam, nie obejrzałam nawet połowy 4 sezonu i przestałam go oglądać a to z braku czasu, a to z powodu nauki i takie tam. Musze wreszcie do niego powrócić bo szkoda tak trochę zostawiać niewyjaśnionych wątków, a trochę jestem ciekawa. Jak wrażenia po zakończeniu 4 sezonu ?
ryba1989 Blogger.Klub
Dołączył/a: 29 Sie 2012 Posty: 6
Wysłany:
2013-08-02, 16:12
Fanom pamiętników polecam serial The Originals, który nawiązuje do rodziny pierworodnych wampirów. Pierwszy odcinek już wyszedł, osobiście uważam ten wątek najciekawszy i czekam na kolejne odcinki pierworodnych
Ja osobiście za książką nie przepadam. Była tak masakrycznie pokręcona, że mi wyobraźnia wysiadała.
Za to serial był moją miłością. Chwilowo nie jest, bo nie ma kiedy oglądać. Blog, szkoła, pisanie... W wakacje będę nadrabiać, bo stęskniłam się za tymi mordami.
Kocham Klausa <3
Spróbowałam czytać książkę (zawsze jak mam wybór książka lub film/serial wybieram książkę), ale poległam chyba na 4 rozdziale pierwszego tomu. Za to w serialu zakochałam się od razu. Świetnie też ogląda się wspomnianych wyżej The Originals
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).