Imię: Martyna Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 19 Sie 2013 Posty: 43 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2014-07-25, 14:22Re: [gadżet LinkWithin] wyśrodkowany, edycja wyglądu
A ja mam inny problem..
Zainstalowałam sobie LinkWithin... usunęłam pionowe kreski... ale jak widać znika tylko jedna z nich... nie wiem dlaczego. Jakieś propozycje?
EDIT: z tym sobie poradziłam, doklejając:
Kod
.linkwithin_posts a {
border-left: 0px !important;
Pozostaje kwestia za dużego odstępu pomiędzy widgetem Cook'd, a LinkWithin, da się to jakoś zmniejszyć?
Wysłany:
2014-07-25, 18:30jak skasować (ukryć) wszystkie stopki z linkiem linkwithin?
Kiedyś już pisałem, że linkwithin ma w stopce linka, który generowany jest za każdym razem z innym ID diva. Da się to jednak ominąć i wpłynąć na style przypisane do tego elementu. Banner od cook'd, też ma wokół siebie margines, zatem wrzucę oba w jeden styl:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Marta
Wysłany:
2014-10-25, 14:20
dziękuję za poradnik:)
Z jednym problemem sobie poradziłam - dzięki Martyncia
Ale mam jeszcze pytanie: chciałabym dostosować kolor "nagłówka i postów" do koloru z szablonu. Gdzie mogę sprawdzić, jak nazywa się ten kolor, aby go wpisać?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Marta
Wysłany:
2014-10-25, 17:23
HTSz: Dzięki! Ustawiłam brąz, bo z tych klasycznych kolorów najbliższy był temu, co mam w szablonie. Teraz muszę przemyśleć, czy zmieniać czy jednak ten zostawić.
Dziękuję za świetny poradnik!
Martyncia też mi pomogła, bo miałam podobny problem
Szkoda tylko, że nie da się powiększyć miniaturek w tym widgecie, no ale może kiedyś wreszcie zainwestuję w szablon Albo w głębszą naukę o blogach i stronach internetowych
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).