Wygląda bardzo dobrze, jasno i czysto. Przypomina mi wyglądem magazyn, ale to nie jest zarzut. Trochę zmian już było patrząc na Twoje posty w tym wątku. Jest śliczny
te wpisy są chyba trochę za krótkie i zbyt delikatnie traktują dany temat
kalmah [Usunięty]
Wysłany:
2014-06-15, 11:35
Od strony wizualnej, blog jest naprawdę w porządku.
Jeśli chodzi o zawartość - moim zdaniem, niektóre z wpisów są zbyt ogólnikowo przedstawione, i ciekawe wątki - zbyt mało rozwinięte.
Ale ogólnie duży +
Imię: Marcin Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Lis 2013 Posty: 137 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2014-06-16, 18:18
Blog wygląda bardzo dobrze, prezentuje się nawet lepiej niż niektóre duże portale
Muszę jednak zgodzić się z opinią przedmówcy dotyczącą postów - mogłyby być nieco dłuższe i bardziej zgłębiać temat.
Imię: Karolina
Wysłany:
2014-06-19, 12:53
Przejrzałam sobie Twojego bloga i jest ciekawy i estetyczny. Brakuje mi w nim jednak trochę zaskakujących wpisów. Czegoś co mnie zaintryguje i będę musiała przeczytać.
Mi się podoba, chociaż nie przejrzałam wszystkich postów to większość naprawdę ciekawa. Niektóre mogłyby być trochę dłuższe i bardziej dogłębne ale jest okej Co do wizualnej części to bardzo ładny i przejrzysty szablon Cały blog na wielki plus
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).