Nie powiem o sobie bo w tej chwili nic mi do głowy nie przychodzi (może nie mam natręctw), ale mogę podać przykład mojego brata, który ciągle miał obsesję na punkcie mycia rąk...praktycznie ciągle mył, co nie dotknął to zaraz znowu musiał oczyścić bo wszędzie widział jakiś brud, syf itp. aaaa i mył dłonie gorącą wodą. Doprowadziło to do tego, że później miał przesuszone dłonie, a za jakiś czas pojawiły mu się takie krostki, które musi teraz leczyć laserowo...ale na szczęście już mu minęło te natręctwo
cyro-graf Blogger.Klub
Wysłany:
2013-02-01, 00:33
Ja jak jestem sama to bez przerwy drapię się po głowie, grzebię we włosach itd. W gwoli ścisłości: codziennie myję włosy, nie mam łupieżu, wszy czy gnid. Nigdy ich nie miałam. Nie wiem skąd to się wzięło, ale grzebanie we włosach sprawia mi wiele radości.
Nie zasnę, jeżeli nie upewnię się, że:
* na ścianach i na podłodze nie ma pająków,
* Ipod jest wyłączony,
* jestem porządnie nakryta.
Moje paznokcie muszą być perfekcyjnie pomalowane, nie znoszę niedomalowań, odprysków etc.
Bardzo_biedny_pisarz Blogger.Klub
Dołączył/a: 15 Kwi 2013 Posty: 23 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-04-15, 14:02
Haha, ja miałem kiedyś, i chyba zaczyna to wracać, że bardzo nieswojo się czuje jak coś zrobię niesymetrycznie. Przykładowo, przy jedzeniu przeżuwam prawą stroną szczęki, a następny kęs już lewą, albo podrapię się po nosie z prawej strony, to zrobię to także z drugiej, nawe jak mnie tam nie swędzi
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).