No chyba paski bialo-czarne robią furrore. Nadal neony są mile widziane, ale za pastelami też można się rozglądać. Połączenia srebra ze złotem w biżuterii więcej nie wiem bo modą sie nie interesuję
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Już po zakupach! Żadnych pasków nie kupiłam bo moim zdaniem są okropne! Do mojej szafy dołączyła jeansowa kurteczka, bluzeczka z czarnymi napisami na pomarańczowo/różowych azteckich wzorkach i cienka chusta )
Już po zakupach! Żadnych pasków nie kupiłam bo moim zdaniem są okropne! Do mojej szafy dołączyła jeansowa kurteczka, bluzeczka z czarnymi napisami na pomarańczowo/różowych azteckich wzorkach i cienka chusta )
Czyli w następnym sezonie (aktualnym) wszystko nadal Ci się przyda
Ja nigdy nie trzymam się tych trendów, bo szkoda mi pieniędzy na takie ubrania jedno sezonowe. Nie wyobrażam sobie żebym teraz na przykład chodziła w takich legginsach w czarno białe paski
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).