Oglądam na bieżąco . Serial bardzo fajny aczkolwiek nie podoba mi się, że moja żona dopatruje się we mnie zachowań w stylu Sheldona . Wszystko byłoby ładnie i pięknie, ale jest jeden element, który nie pasuje nam do układanki. Mowa o Penny. Wg. mnie jest to najsłabsza postać w całym serialu i nie tęskniłbym za nią jeśli pewnego pięknego razu zniknęłaby z obsady.
Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 31 Maj 2014 Posty: 18 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-06-01, 00:45
BAZINGA
Oglądam w wolnej chwili i najchętniej po kilka odcinków bo po jednym czuje niedosyt
Udało mi się nawet zdobyć kilka gadżetów filmowych to można powiedzieć że już jestem fanem
Imię: Karolina
Wysłany:
2014-06-21, 20:52
Oglądam na bieżąco ale jednak pierwsze sezony były lepsze ;p
valdek86 [Usunięty]
Wysłany:
2014-07-16, 14:15
karlowe napisał/a:
Oglądam na bieżąco ale jednak pierwsze sezony były lepsze ;p
Taaak, zdecydowanie! Ale tak jest z każdym serialem, na początku dominuje świetny pomysł, a później to już odgrzewanie starego kotleta. Tak trochę mi zalatuje kotletem TBBT, szczególnie jak się dowiedziałem że będzie aż 10 sezonów.
Aż dziw, że temat o tym serialu umarł ponad pół roku temu. Zgadzam się z przedmówcą - Sheldon ciągle jest w doskonałem formie w odróżnieniu od reszty. Ale to chyba przez jego specyficzny charakter i niechęć do zmian, więc niezmiennie od 10 sezonów ciągnie serial w górę, by nie utonał na dnie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).