Oglądałem kiedyś (na polsacie chyba?) Gwiezdne wrota z lektorem. Pierwszą serię, w której w roli głównej występował Richard Dean Anderson (znany z innego serialu jako MacGyver).
Widziałem także pełnometrażowy film.
Podobało mi się, lubię tego typu produkcje (inne cywilizacje, podróże w czasie i przestrzeni), ale nie przesadzam z ilością oglądanych seriali na ten temat.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Oglądałem kiedyś (na polsacie chyba?) Gwiezdne wrota z lektorem.
Na polsacie to nie wiem, ale było też na TVN. Potem można było oglądać ten serial na HBO, a dzisiaj pewnie jeszcze leci na AXN. Zdecydowanie mój ulubiony serial, oglądało się go zawsze całą rodziną .
Atlantis jeszcze dawał radę, Universe już mnie nie urzekło.
Imię: Anna
Wysłany:
2014-07-13, 14:41
To odkopię temat, skoro mnie tu kierowano :D
Lis Zwiadowca napisał/a:
Htsz napisał/a:
Oglądałem kiedyś (na polsacie chyba?) Gwiezdne wrota z lektorem.
Na polsacie to nie wiem, ale było też na TVN. Potem można było oglądać ten serial na HBO, a dzisiaj pewnie jeszcze leci na AXN. Zdecydowanie mój ulubiony serial, oglądało się go zawsze całą rodziną ;).
Atlantis jeszcze dawał radę, Universe już mnie nie urzekło.
Szczerze powiedziawszy to Stargate SG-1 nie wiem na czym pierwszy raz oglądałam, ale wielokrotnie powracałam (jak leciało na AXN, SciFi Univerlas, czy choćby w iitv nim nie stało się płatne). Też zawsze oglądałam z rodziną.
Obejrzałam też wszystkie filmy pełnometrażowe (tylko nie pierwowzór, bo mi aktorzy nie pasowali :P) i dochodzę do wniosku, że mogliby te wątki zostawić otwarte lub jakoś lepiej zamknąć.
Atlantis było przyjemne i kilkukrotnie obejrzałam cały serial ponownie, ale i tak nie dorasta do pięt SG-1 :)
Natomiast Universe to jakaś porażka, nie obejrzałam więcej niż kilkunastu odcinków... To tak jak z nowymi "Star Trekami" - renoma serii jest, ale film/serial sam w sobie to tylko widowisko akcji, gdzie od czasu do czasu przewija się wypaczony, acz znajomy motyw (w SGU wrota, w ST z 2009 - U.S.S. Enterprise, czy choćby imiona kultowych postaci).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
TourAndClimb WordPress.Klub
Imię: Aga i Tomek
Dołączył/a: 09 Maj 2015 Posty: 71 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-05-09, 20:57
Dla mnie to Stargate jest kultowym serialem. Ale podzielam zdanie że Universe już było naciągane. SG-1 i Atlantis mógłbym oglądać na okrągło (co zresztą wielokrotnie robiłem) choć tak jak w przypadku Star Wars jeśli chodzi o Hana Solo i Harissona Forda to W SG-1 najlepsze odcinki były z Richardem Denem Andersonem w roli głównej. Jego miny i uszczypliwe zachowanie były kultowe!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).