Imię: Dawid
Wysłany:
2014-08-03, 19:17
Ja również zostałbym przy starym... dużo z tym się nie zrobi, a jednak zgromadzone osoby jakieś są i do kogoś post dotrze.
Ja mam podobny problem, fanpage mojego bloga ma nie całe 300 polubień, jednak wyświetleń, lajków czy udostępnień moich postów, czy samych wpisów na blogu nie da się nawet do tego porównać, bo kończą się w granicach 20...
Nie zakładałabym nowego fanpage'a, bo szkoda tracić fanów których już masz. Podobno jednym ze sposobów na zwiększenie zasięgu są aktywni fani, tj. ci których najbardziej lubimy - lajkujący i komentujący Jeśli masz z tym kłopot i Twoi fani są dość leniwi, to musisz liczyć się z tym, że nie wszyscy pofatygują się na przejście na nowy fanpage + niektórym z nich informacja o nowej stronie w ogóle się nie wyświetli. Popracuj nad starym fanpage'em: publikuj częściej, zawalcz o lajki, poczytaj o tym jak zwiększyć zasięg (np tu: http://marketolog.pl/zwie...tow-facebooku/)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).