Witam, chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o moim blogu. Chciałem, by w miarę możliwości był minimalistyczny - nie chciałem nawalić miliona widgetów i innych bajerów. Szczególnie, że blog dosyć często notuje wejścia z urządzeń mobilnych.
Tutaj screen strony głównej bloga, który to możecie znaleźć pod adresem sunori.pl
Mile widziane różnego rodzaju opinie, sugestie itd
Pozdrawiam
______________________________________________________ Zapraszam na swojego bloga o Azji, grach, kulturze, internecie i technologii
Imię: Marcin Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Lis 2013 Posty: 137 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2014-08-04, 13:53
Przejrzysty layout, fajnie pisane teksty. Tematyka niemal zupełnie poza moim obszarem zainteresowań, ale przeczytałem rzutem na taśmę dwa posty - masz lekkie pióro
Blog faktycznie przejrzysty. W pierwszych momentach skojarzył mi się z layoutem strony tvn24 Ciekawie pisany, jeśli to Twoja wiedza i to jeszcze praktyczna, to szacun Byłeś w Azji?
Jako fan Japonii postaram się zaglądać co jakiś czas
Pozdr.
______________________________________________________ lubiewhisky.pl - wszystko o whisky!
Dawno nie widziałam tak dobrze wygladającego bloga. Jest przejrzysty ale nie nudny. Nawet typografia nie odstrasza, a to rzadkość. :-p Tematyka niespecjalnie mnie interesuje, ale z prawdziwą przyjemnoscia poogladalam Twoja stronę. :-) Gdyby inni blogowicze brali z Ciebie przykład, internet byłby o wiele lepszym miejscem
Dołączam się do peanów osób wyżej. Jest bardzo dobrze i pewnie fani Azji Wschodniej walą na twojego bloga drzwiami i oknami. Wynajmowałeś kogo do zrobienia takiego cudeńka?
Sunori, przeglądając Twojego bloga na tablecie zauważyłam, że w zajawkach postów "przeskakują" polskie litery, tzn. są napisane grubszą czcionką. W normalnym poście problemu już nie ma. Przeglądarka Safari.
Poza tym nie zauważyłam problemów i dołączam do chorów zachwytu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).