JavaScript wstawiłaś a widocznie linka komentarzy nie albo w złym miejscu, bo go nie widać. Do tego ukrywasz element z klasą .post-comment-link
Ja ostatnio przestałem lubić komentarze disqus, bo oznaczają mnie automatycznie jako spam i muszę pisać do autorów blogów o to by odznaczyli. Domyślam się, że to przez linki, ale dodaję je tylko wtedy, kiedy uważam, że są niezbędne (tematy z forum rozwiązujące czyjś problem / nawiązujące do wpisu).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja ostatnio przestałem lubić komentarze disqus, bo oznaczają mnie automatycznie jako spam i muszę pisać do autorów blogów o to by odznaczyli.
Disqus linki z miejsca oznacza jako spam jeżeli wybierzesz taką opcję w Settings. W dodatku zdarza mu się wrzucić w spam posty, które mają dużą ilość znaków ale to rzadkość
Disqus linki z miejsca oznacza jako spam jeżeli wybierzesz taką opcję w Settings. W dodatku zdarza mu się wrzucić w spam posty, które mają dużą ilość znaków ale to rzadkość
Dzisiaj dodałem komentarz bez żadnego url i miał może 2-3 zdania. Również wylądował w spamie. Na szczęście redakcja szybko odpisała, że zaakceptowano ręcznie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Dzisiaj dodałem komentarz bez żadnego url i miał może 2-3 zdania. Również wylądował w spamie. Na szczęście redakcja szybko odpisała, że zaakceptowano ręcznie.
u mnie każdy może pisać, dodaj na moim blogu gdziekolwiek jakiś komentarz to zobaczymy czy masz jakąś blokadę na całe konto czy to indywidualna kwestia blogów.
Zdenerwował mnie bardzo ostatnio Disqus... mam koleżankę z Katowic właśnie z Disqusem i nie miała włączonej opcji pozwalającej na komentowanie jako gość. Więc musiałam do niej napisać przez facebook.com (żeby ją włączyła) po czym ona mi odpowiedziała, że potrzebuje się skontaktować z osobą, która jej pomagała przy blogu... po tygodniu wchodzę na jej bloga i nadal nie mam możliwości komentowania jako gość. No i po komentarzu ...
Zdenerwował mnie bardzo ostatnio Disqus... mam koleżankę z Katowic właśnie z Disqusem i nie miała włączonej opcji pozwalającej na komentowanie jako gość. Więc musiałam do niej napisać przez facebook.com (żeby ją włączyła) po czym ona mi odpowiedziała, że potrzebuje się skontaktować z osobą, która jej pomagała przy blogu... po tygodniu wchodzę na jej bloga i nadal nie mam możliwości komentowania jako gość. No i po komentarzu ...
Disqus raczej mało ma z tym wspólnego. Na Blogspotcie też możesz wyłączyć komentowanie z anonima, zaś na Disqusie włączenie i wyłączenie tej opcji to kwestia wejścia w ustawienia i kliknięcia tej opcji. Informatyka do tego nie potrzeba. Tu Disqus w niczym nie zawinił, a raczej nieogarnięcie Twojej koleżanki.
Imię: Krzysztof
Dołączył/a: 09 Cze 2014 Posty: 30 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-07-02, 22:32
Qrkoko napisał/a:
na Disqusie włączenie i wyłączenie tej opcji to kwestia wejścia w ustawienia i kliknięcia tej opcji. Informatyka do tego nie potrzeba. Tu Disqus w niczym nie zawinił, a raczej nieogarnięcie Twojej koleżanki.
Widać też jestem nieogarnięty, bo wszedłem w settins tej wtyczki (Disqus Comment System) i za diabła nie widzę tam takiej opcji. Możesz dać jakiś zrzut z ekranu, gdzie tego szukać?
Imię: Krzysztof
Dołączył/a: 09 Cze 2014 Posty: 30 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-07-03, 00:48
Qrkoko napisał/a:
settings - general - Community Rules - Guest Commenting - Allow guests to comment
Nie mam takich opcji. W General mam jedną pozycję: forum shortname.
Pod nią mam Appearance i tam też tylko jedna pozycja do wyboru: Use discuss comments on all existing and future blog posts.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).