Nie. Wchodziłam w inne posty a one powinny się wyświetlać w zależności od wejścia w konkretny post. A stale są te same. Usunęłam je i wgrałam od nowa i dalej to samo. Opcja ta pozwala na pokazanie 5 postów najczęściej oglądanych przez zwiedzających bloga. Tak wybrałam. Nawet jak zmieniałam na 10 czy wszystkie - dalej lista rozwijała się o wskazaną liczbę ale zdjęcia się nie zmieniają. Stale są te same.
Nie tego dotyczy wątek, ale napiszę krótko i wyjaśnię. Ten dodatek działa inaczej niż napisałaś. Pokazuje najpopularniejsze wpisy w danym okresie (ustawiasz w edycji gadżetu), nie losowe. Więc jak ustawisz na tydzień, to pokaże 5-10 najpopularniejszych w ostatnim tygodniu a odsłony liczy na bieżąco. W każdym wpisie będzie ten sam zestaw, chyba że w międzyczasie jakiś post zyska większą popularność i akurat wskoczy na listę.
Ikony w tym gadżecie pobierane są z pierwszego obrazka w danym wpisie i są stałe.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).