Już powinno śmigać, chociaż mi zaczęło w wersji mobilnej pokazywać prawidłowo dopiero w momencie wykasowania całej historii przeglądarki. Dziwne, ale tak właśnie było. Muszę jeszcze kilka poprawek zrobić niestety bo musiałam przywrócić wygląd do poprzedniego. masakra...
Hej totolijo. Teraz wygląda naprawdę ładnie. Bardzo podoba mi się gama kolorów i to subtelne wachlarzykowate tło. Przy okazji widać też instagram, bo z jakiegoś powodu ta wtyczka poprzednio nie działała (?).
Jedyne co wygląda na niedostosowane, to przy przyciskach "Lubię to!" i "Udostępnij" pojawia się napis, który wychodzi mi poza szpaltę: "Liczba osób, które to lubią... Zarejestruj się, żeby zobaczyć co lubią Twoi znajomi". Chyba chodzi o długość tego gadżetu, to drobiazg, ale często umyka, bo większość osób otwiera różne strony już zalogowana na fejsa, wobec czego żadnego napisu obok przycisków nie widzą. Chyba da się go dostosować do szerokości szpalty. Tak to tłumaczę trochę zawile, ale mam nadzieję, że rozumiesz Pozdrawiam
Wrzucam link do ankiety dotyczącej mojego bloga. To już rok od założenia go Jeśli ktoś ma ochotę zapraszam bardzo. Z góry dziękuję. Każde zdanie jest dla mnie ważne
ankieta
Nie wiem, jak to najdelikatniej ująć, ale wiosenki kojarzą mi się z bardzo młodymi osobami, które przy okazji używają pisma pokemonowego. To taka sugestia na przyszłość, może więcej osób wzięłoby udział w ankiecie, gdyby nie było tak słodko?
Pomysł ankiety i zestawienie wyników naprawdę zacny - w szczególności, że ankietowani tak jak ja chcą więcej tutoriali .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).