Pobrałem ten szablon i chcę go wgrać na blogspota - http://themeforest.net/it...765?ref=weblove Problem jest w tym, że nie mogę znaleźć pliku xml. Są tam albo foldery, albo głównie html. Co teraz zrobić?
Klikasz na plik html PPM -> otwórz za pomocą -> Notatnik
to nic nie da. Paczka musi zawierać plik .xml zrozumiały dla bloggera.
Cytat
Pobrałem ten szablon i chcę go wgrać na blogspota
ale to nie wygląda jak szablon przystosowany pod blogspota. Warto doczytać co się kupuje przed wysłaniem pieniędzy lub zapytać autora jeżeli nie wszystko jest jasne ;-) Na samej górze podałem bezpośredni link do kategorii z bloggerowymi skórkami na tej stronie...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ten szablon jest w kategorii blogger, po za tym komentarze wskazywałyby na to, że na blogger się nadaje. Jeśli zaś nie, to na jaką to jest platformę?
Jest w kategorii stron internetowych (więc pliki można sobie wgrać na serwer ftp i poustawiać treści dla prostej strony bez panelu zarządzania lub jest to podstawa do dostosowania na dowolną platformę) a komentarzy na temat blogspota praktycznie tam nie ma. Ktoś miesiąc temu pytał jak ustawić tę skórkę na platformie google i został poproszony o kontakt mailowy. Zrób to samo.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Jest w kategorii stron internetowych (więc pliki można sobie wgrać na serwer ftp i poustawiać treści dla prostej strony bez panelu zarządzania lub jest to podstawa do dostosowania na dowolną platformę) a komentarzy na temat blogspota praktycznie tam nie ma. Ktoś miesiąc temu pytał jak ustawić tę skórkę na platformie google i został poproszony o kontakt mailowy. Zrób to samo.
Właśnie tak zrobiłem i czekam na odpowiedz.
[ Dodano: 2015-04-14, 23:28 ]
Tak swoją drogą, to na jaką platformę ten design byłby dobry?
[ Dodano: 2015-04-15, 23:08 ]
W odpowiedzi dostałem, że jest to szablon na html 5 Template. Na jakiej platformie będzie mi to działać?
W odpowiedzi dostałem, że jest to szablon na html 5 Template. Na jakiej platformie będzie mi to działać?
Nie wiem czy rozumiesz co kupiłeś. Masz w tej chwili tylko szkielet napisany w HTML5. Natomiast brakuje mu kodów, które sprawią, że będzie współpracował z daną platformą. Chcąc tego używać musisz sobie wpisać teksty ręcznie w odpowiednie miejsca, na każdej podstronie to samo i potem wszystkie pliki opublikować na jakimś ftp (pytałeś o to ostatnio). Jak skórka jest dopasowana do wordpressa czy bloggera, to zawiera zmienne i to one wczytują dane z systemu automatycznie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).