Ten temat stracił praktycznie sens.
(not provided) ukrywa aktualnie ~85% słów kluczowych (pisałem o tym rok temu - na drugiej stronie tego wątku). W tej chwili ciężko określić jakie zapytania generują największy ruch. Można zastosować filtry i widzieć strony docelowe (domyślając się jakie zapytania ktoś wygenerował by tam wejść) lub połączyć witrynę z profilem w narzędziach dla webmasterów i śledzić kliknięcia w zakładce GA -> Pozyskiwanie -> Optymalizacja witryn pod kątem wyszukiwarek (SEO) -> Zapytania.
Widać tam przy okazji CTR - procent wyświetleń do przejść - obrazuje jak bardzo interesujący jest dla internautów nasz link na dane zapytanie. Możemy być pierwsi na jakieś zapytanie a CTR 60% - będzie to oznaczało, że 40% wyszukujących kliknęło w jakiś inny odnośnik (reklamę, wynik pod nami). Można w ten sposób popracować nad zwiększeniem atrakcyjności danego wpisu (w grę wchodzi SEO - czyli optymalizacja pod wyszukiwarki).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ten temat stracił praktycznie sens.
(not provided) ukrywa aktualnie ~85% słów kluczowych (pisałem o tym rok temu - na drugiej stronie tego wątku). W tej chwili ciężko określić jakie zapytania generują największy ruch. Można zastosować filtry i widzieć strony docelowe (domyślając się jakie zapytania ktoś wygenerował by tam wejść) lub połączyć witrynę z profilem w narzędziach dla webmasterów i śledzić kliknięcia w zakładce GA -> Pozyskiwanie -> Optymalizacja witryn pod kątem wyszukiwarek (SEO) -> Zapytania.
Widać tam przy okazji CTR - procent wyświetleń do przejść - obrazuje jak bardzo interesujący jest dla internautów nasz link na dane zapytanie. Możemy być pierwsi na jakieś zapytanie a CTR 60% - będzie to oznaczało, że 40% wyszukujących kliknęło w jakiś inny odnośnik (reklamę, wynik pod nami). Można w ten sposób popracować nad zwiększeniem atrakcyjności danego wpisu (w grę wchodzi SEO - czyli optymalizacja pod wyszukiwarki).
Htsz, wydajesz się być jedną z bardziej kompetentnych w tym temacie osób, mógłbyś polecić jaką stronę, która łopatologicznie opisywałaby takie zagadnienia? Jestem zielona jak szczypiorek na wiosnę, a każda próba przebicia się przez "poradniki" kończy się bólem głowy.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
U mnie największą poczytnością cieszą się artykuły nt. onkologii i szczepień.
A mówiąc o konkretnych tytułach:
1. Kpina z pacjentów onkologicznych
2. Nowość: Ibuprom NaWszystko
3. Kochający rodzic szczepi swoje dziecko
______________________________________________________ Student. Pasjonat muzyki. Prawie lekarz. Bloger.
Zapraszam do mnie: http://www.thinkhealthypz.blogspot.com/
U mnie największą poczytnością cieszą się artykuły nt. onkologii i szczepień.
A mówiąc o konkretnych tytułach:
1. Kpina z pacjentów onkologicznych
2. Nowość: Ibuprom NaWszystko
3. Kochający rodzic szczepi swoje dziecko
W sensie kpina, że są np. źle potraktowani przez lekarza ?
Nie. Chodzi konkretnie o preparat, który ma leczyć i zapobiegać rozwojowi jakiegokolwiek nowotworu. Lek ten był reklamowany w gazecie katolickie, pewnie z premedytacją, by ogłupić i naciągnąć starsze osoby.
______________________________________________________ Student. Pasjonat muzyki. Prawie lekarz. Bloger.
Zapraszam do mnie: http://www.thinkhealthypz.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).