Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
od 27 lutego (w pl od 28), czyli od tygodnia dostępny jest już cały sezon trzeci (łącznie 13 odcinków). W wersji oryginalnej, z napisami oraz lektorem.
Jestem w trakcie oglądania ostatniego odcinka tej serii. Chyba nieco mniejszy rozmach niż w poprzednich, mój apetyt nie został zaspokojony. Przez cały sezon główny bohater zjeżdża w dół po skoczni, bo nic mu się nie udaje, ale wszelkimi sposobami próbuje utrzymać się u władzy. Niedawno wyskoczył w powietrze i zaraz się dowiem jakie będzie lądowanie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Dzięki za informację! Teraz mam cały sezon do nadrobienia :-).
Ja zapomniałem, że to się pojawia w całości i byłem zaskoczony, że do ogarnięcia 13 odcinków. Ma to swoje plusy i minusy - sam dobrałem sobie tempo oglądania, ale okazało się zbyt szybkie i mam jeszcze większy niedosyt niż w momencie pisania poprzedniego posta. Zakończenie było w domyśle, ale raczej nie jako wstęp do kolejnego sezonu, bo to by zepsuło całość zupełnie.
Zakończenie było w domyśle, ale raczej nie jako wstęp do kolejnego sezonu, bo to by zepsuło całość zupełnie.
e.f.lunch napisał/a:
Myślę, że teraz Claire będzie kandydować na prezydenta .
a jednak będzie czwarty sezon House of Cards w 2016. Ciekawe. Mam nadzieję, że to nie będzie skok na kasę i dobrze się przygotowują do kolejnej serii, która powinna coś wnieść do dotychczasowych trzech - zastanawiam się co to będzie..
Wysłany:
2015-04-27, 19:07
Słyszałam o HoC z wielu różnych źródeł i w końcu zaczęłam interesować się tematem. Szczerze mówiąc, byłam przekonana, że to będzie typowo amerykańska, pseudo polityczna szmira.
No i z przyjemnością się rozczarowałam. Postać Francisa Underwooda jest po prostu cudownie skonstruowana. A i Kevin Spacey pasuje do tej roli idealnie.
Jeżeli ktoś wie, gdzie można płatnie/bezpłatnie dostać drugi sezon, błagam o miłosierne podzielenie się tą informacją!
Mnie House of Cards wciągnął totalnie, czego się w ogóle nie spodziewałam. Bardzo podoba mi się wielowymiarowość postaci, to że mają lepsze i gorsze momenty i są tacy... prawdziwi. Uwielbiam Claire i też obstawiam, że będzie kandydować na prezydenta (chociaż nie skończyłam jeszcze 3 sezonu).
Jak sobie pomyślę, że cała ta polityka może tak właśnie działać to trochę mi się odechciewa funkcjonować w państwie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).