Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
ImiÄ™: Gosia
Wysłany:
2014-10-17, 18:00
Z mojego wczesnego dzieciństwa to ogarniałam, tylko puzzle (żeby nie było -> w kompie) i zabawy z paintem, ale wiem, że były kulki i pacman
w późniejszych czasach wciągnęłam się w kulki, pasjanse (tylko czy to można pod gry podciągnąć) i w gościnie kilka platformówek (tylko nazw nie pamiętam) aha i jeszcze HAPPY
następnie (również gościnnie) był Riven
Mario i tanki z Pegasusa... To były czasy.
Później Kapitan Pazur wersja demo, bo rodzice długo strzegli mnie od dobrego komputera (i chwała im za to)
______________________________________________________ "Nie ma ognia bez dymu..."
Mad Tracks, choć gram do dziś Przeszedłem ją kilka razy, ale i tak się nie nudzi.
Grało się też w Metina... Czasami pogrywam też w The West (przeglądarkowa)
A z komputerowych to pamiętam, że namiętnie grywałam w Kangurka Kao i Settlers II były zdecydowanie na pierwszym miejscu. Potem pojawiły się Simsy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).