Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 20
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Tłumaczysz tekst, czy słuchasz bezwiednie w innym języku? :)
MementoMori

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 8743

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2016-03-18, 18:56   Temat: Tłumaczysz tekst, czy słuchasz bezwiednie w innym języku? :)
Zagraniczne. Polskie działają mi na nerwy, choć nie potrafię zrozumieć dlaczego. Najczęściej francuskie, angielskie, koreańskie i zdarzają się także japońskie, chińskie i hinduskie.
  Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną?
MementoMori

Odpowiedzi: 168
Wyświetleń: 92947

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2016-03-18, 18:47   Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną?
Zgadzam się! Coś takiego jest jak najbardziej realne. Ja mam przyjaciela od niemalże 14 lat i nie wydaje mi się by którekolwiek, kiedykolwiek polazło poza linię "friendzone". Niemniej przyznaje, że mam bardzo przystojnego przyjaciela xd
  Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
MementoMori

Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 51520

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2016-03-18, 09:54   Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
Nie maluję się, moje włosy nie wymagają czesania co pięć sekund (tak wiem, to może wydawać się bardzo dziwne), a i wybieram ubrania, które są wygodne, ale w miarę wyglądają, więc wystarczy, że założę buty, kurtkę i szalik. Czapek mi nie potrzeba. Voila. 2 minuty. No dobrze, z hakiem będzie :D
  Temat: Czy są tu pisarze?
MementoMori

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 3748

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2016-03-17, 19:45   Temat: Czy są tu pisarze?
Mua piszę ^^ Aktualnie zajmuje się serią Mroczne Cienie - jest to mój twór, od deski do deski.

Na początku było to opowiadanie w oparciu o serię Dary Anioła autorstwa C.Clare, aczkolwiek po pewnym czasie opowiadanie nabierało stron, więc zrobiłam z tego rozdziały. Potem porzuciłam pisanie, gdyż nie było czasu, ale wróciłam i wszystko zostało napisane od nowa, a także fabuła w końcu miała zarys. Teraz, mogę z dumą powiedzieć, że ukończyłam już trzy części i pracuję nad czwartą. Pierwszą część udostępniam na bloog'u, który założyłam kilka dni temu pod namową znajomej. Poza tym jestem ciekawa opinii osób i czy będzie zainteresowanie. :)
  Temat: Co teraz czytasz?
MementoMori

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 77707

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2016-03-17, 19:39   Temat: Co teraz czytasz?
Harry Potter i Czara Ognia *.*
  Temat: [Włosy] Proste czy kręcone?
MementoMori

Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 18598

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2016-03-17, 18:15   Temat: [Włosy] Proste czy kręcone?

Intro1 napisał/a:

Ja mam naturalnie gęste i falujące - i nie narzekam. :) Trochę gorzej, że siwieją i to widać.

Jak wyżej. Plus długie. Nie licząc (jeszcze) siwiejących ;P
  Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
MementoMori

Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 51520

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2016-03-17, 18:13   Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
Zależy o co chodzi... W gruncie rzeczy wystarczy mi 2 minuty.
  Temat: Facet idealny.
MementoMori

Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 39349

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2016-03-17, 18:12   Temat: Facet idealny.

natalyyjka napisał/a:

Z czasem, nawet jeżeli osoba nam się wcześniej nie podobała, to często zyskuje w naszych oczach czymś innym i staje się tym ideałem - ale dla nas ;)

Święta prawda, damn. W moim przypadku, jest to zupełne przeciwieństwo mojego "ideału", ale jak się okazuje jestem zadziwiająco elastyczna w tym temacie, CHOCIAŻ głośno (i tej konkretnej osobie) nie przyznam, bo drań miałby używanie xd

Strona 2 z 2
Skocz do: