|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Tłumaczysz tekst, czy słuchasz bezwiednie w innym języku? :) |
MementoMori
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 8743
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2016-03-18, 18:56 Temat: Tłumaczysz tekst, czy słuchasz bezwiednie w innym języku? :) |
| Zagraniczne. Polskie działają mi na nerwy, choć nie potrafię zrozumieć dlaczego. Najczęściej francuskie, angielskie, koreańskie i zdarzają się także japońskie, chińskie i hinduskie. |
Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną? |
MementoMori
Odpowiedzi: 168
Wyświetleń: 92947
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2016-03-18, 18:47 Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną? |
| Zgadzam się! Coś takiego jest jak najbardziej realne. Ja mam przyjaciela od niemalże 14 lat i nie wydaje mi się by którekolwiek, kiedykolwiek polazło poza linię "friendzone". Niemniej przyznaje, że mam bardzo przystojnego przyjaciela xd |
Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
MementoMori
Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 51520
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2016-03-18, 09:54 Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
Nie maluję się, moje włosy nie wymagają czesania co pięć sekund (tak wiem, to może wydawać się bardzo dziwne), a i wybieram ubrania, które są wygodne, ale w miarę wyglądają, więc wystarczy, że założę buty, kurtkę i szalik. Czapek mi nie potrzeba. Voila. 2 minuty. No dobrze, z hakiem będzie |
Temat: Czy są tu pisarze? |
MementoMori
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 3748
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2016-03-17, 19:45 Temat: Czy są tu pisarze? |
Mua piszę ^^ Aktualnie zajmuje się serią Mroczne Cienie - jest to mój twór, od deski do deski.
Na początku było to opowiadanie w oparciu o serię Dary Anioła autorstwa C.Clare, aczkolwiek po pewnym czasie opowiadanie nabierało stron, więc zrobiłam z tego rozdziały. Potem porzuciłam pisanie, gdyż nie było czasu, ale wróciłam i wszystko zostało napisane od nowa, a także fabuła w końcu miała zarys. Teraz, mogę z dumą powiedzieć, że ukończyłam już trzy części i pracuję nad czwartą. Pierwszą część udostępniam na bloog'u, który założyłam kilka dni temu pod namową znajomej. Poza tym jestem ciekawa opinii osób i czy będzie zainteresowanie. |
Temat: Co teraz czytasz? |
MementoMori
Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 77707
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2016-03-17, 19:39 Temat: Co teraz czytasz? |
| Harry Potter i Czara Ognia *.* |
Temat: [Włosy] Proste czy kręcone? |
MementoMori
Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 18598
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2016-03-17, 18:15 Temat: [Włosy] Proste czy kręcone? |
Intro1 napisał/a: Ja mam naturalnie gęste i falujące - i nie narzekam.  Trochę gorzej, że siwieją i to widać.
Jak wyżej. Plus długie. Nie licząc (jeszcze) siwiejących ;P |
Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
MementoMori
Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 51520
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2016-03-17, 18:13 Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
| Zależy o co chodzi... W gruncie rzeczy wystarczy mi 2 minuty. |
Temat: Facet idealny. |
MementoMori
Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 39349
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2016-03-17, 18:12 Temat: Facet idealny. |
natalyyjka napisał/a: Z czasem, nawet jeżeli osoba nam się wcześniej nie podobała, to często zyskuje w naszych oczach czymś innym i staje się tym ideałem - ale dla nas
Święta prawda, damn. W moim przypadku, jest to zupełne przeciwieństwo mojego "ideału", ale jak się okazuje jestem zadziwiająco elastyczna w tym temacie, CHOCIAŻ głośno (i tej konkretnej osobie) nie przyznam, bo drań miałby używanie xd |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |