Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 52
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: CrossFit !!!
kobietachaos

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 3667

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2016-05-13, 10:39   Temat: CrossFit !!!
Uwielbiam crossfit! Po tych treningach jestem porządnie wykończona! Kalistenika/crossfit to treningi, które uwielbiam po prostu uwielbiam :-)
  Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
kobietachaos

Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 76429

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2016-05-13, 10:33   Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
Słucham praktycznie wszystkiego oprócz disco polo :P

Tak na poważnie, bardzo lubię dubstep, mocne klimaty, które mobilizują mnie do większej wydajności na siłowni (hip hop, rap ). Uwielbiam muzykę klasyczną, rock i np. Lindsey Stirling. Właściwie wszystko zależy od mojego humoru ;)
  Temat: [Serial] Simpsonowie
kobietachaos

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 1942

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2016-05-13, 10:28   Temat: [Serial] Simpsonowie
Hej :)

Przejrzałam każdą stronę w tym wątku, jednak nie znalazłam osoby, która byłaby zafascynowana serialem Simpsonowie. Czy są tutaj fani Homera? :)
Oglądam ten serial od gimnazjum, uwielbiam głupkowatego Homera i szydercze przedstawianie niektórych spraw. Dla mnie jest to dużo lepszy serial, niż South Park!

Czekam na Wasze opinie :-)
  Temat: [Seria] The Walking Dead
kobietachaos

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 22852

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2016-05-13, 10:24   Temat: [Seria] The Walking Dead
Mi się podobały pierwsze dwa sezony tego serialu. Każdy kolejny był dla mnie powielaniem poprzednich, nic nowego się nie działo. Stał się zwyczajnie nudny i przestałam oglądać :P
  Temat: [Serial] Gra o Tron
kobietachaos

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 30724

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2016-05-13, 10:23   Temat: [Serial] Gra o Tron
Gra o tron to najlepszy serial jaki przyszło mi oglądać! Rzadko kiedy jestem w stanie tak się wkręcić w serial.
Moją ulubioną postacią to Tyrion, a najbardziej znienawidzoną postacią był Joffrey... grrr kawał gnojka
  Temat: Biblionetka czy Lubimy Czytać?
kobietachaos

Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 16186

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2016-05-13, 10:19   Temat: Biblionetka czy Lubimy Czytać?
Zdecydowanie Lubimy Czytać, strona jest o wiele bardziej przejrzysta i jest więcej opinii :)
  Temat: Czym kierujesz się wybierając książkę?
kobietachaos

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 2605

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2016-05-13, 10:18   Temat: Czym kierujesz się wybierając książkę?
Zawsze czytam opis z tyłu książki. Jeśli mnie zainteresuje, sprawdzam opinię, wtedy decyduje, czy po nią sięgnę, czy też nie :)
  Temat: [książki] Top 15 ?
kobietachaos

Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 16507

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2016-05-13, 10:17   Temat: [książki] Top 15 ?
Moje top 15 perełek, do których lubię wracać:

1."Intruz" Meyer
2. "Marina" Zafon
3."Zawsze przy mnie stój" Jess- Cooke (książka zdecydowanie warta polecenia!)
4. "Zbrodnia i kara" Dostojewski
5. "Mały książe" Antoine de Saint-Exupéry
6. "Skalpel" Gerritsen - znakomity thriller!
7. "Życie Pi" Yann Martel
8. "Wolni ciutludzie" Pratchett
9."Duma i uprzedzenie" Jane Austen
10."Anna Karenina" Lew Tołstoj
11. "Ania z Zielonego Wzgórze" Montgomery (wspomnienie dzieciństwa)
12. "Pokuta" Ian McEwan
13. "Wilk z Wall Street" Belfort Jordan
14. " I wciąż ją kocham" Sparks
15. "Coś pożyczonego" Giffin

Zdecydowane perełki :)
  Temat: Co teraz czytasz?
kobietachaos

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 76393

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2016-05-13, 10:07   Temat: Co teraz czytasz?
Aktualnie czytam "Cień wiatru" Zafona :)
  Temat: Jakie masz kompulsje
kobietachaos

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 4291

PostForum: HydePark   Wysłany: 2016-05-13, 09:34   Temat: Jakie masz kompulsje
Jak się denerwuję robię specyficzną minę, której nie jestem w stanie kontrolować. Nie potrafię tego nazwać, ani tym bardziej pokazać. Ktoś kto mnie dobrze zna, mimo że nie mówię o tym, że coś mnie poirytowało, to oni wiedzą. Po mojej minie, która podobno jest bardzo wymowna.
  Temat: Jakie sa twoje fobie?
kobietachaos

Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 11353

PostForum: HydePark   Wysłany: 2016-05-13, 09:29   Temat: Jakie sa twoje fobie?
Mam trzy fobie, których nie jestem w stanie pokonać: węże, pająki, ciemność. Panicznie boję się ciemności, jeśli śpię sama w domu, muszę mieć włączoną lampkę, lub tv. Inaczej nie zasnę :)
  Temat: Samochód moich marzeń
kobietachaos

Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 78922

PostForum: HydePark   Wysłany: 2016-05-13, 09:26   Temat: Samochód moich marzeń
Całe życie mówiłam (za dzieciaka), że chciałabym mieć porsche, srebrne, bez dachu :D Zawsze tak samo :D Aktualnie wiele się zmieniło, nie lubię srebrnych aut, nie mam parcia na auto "bez dachu". Bardzo długo zbierałam na samochód Citroena C4. A z takich raczej nieosiągalnych marzeń to chciałabym mieć audi R8 :)

Strona 4 z 5
Skocz do: