| Autor |
Wiadomość |
Temat: CrossFit !!! |
kobietachaos
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 3667
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2016-05-13, 10:39 Temat: CrossFit !!! |
| Uwielbiam crossfit! Po tych treningach jestem porządnie wykończona! Kalistenika/crossfit to treningi, które uwielbiam po prostu uwielbiam :-) |
Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 76429
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2016-05-13, 10:33 Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
Słucham praktycznie wszystkiego oprócz disco polo
Tak na poważnie, bardzo lubię dubstep, mocne klimaty, które mobilizują mnie do większej wydajności na siłowni (hip hop, rap ). Uwielbiam muzykę klasyczną, rock i np. Lindsey Stirling. Właściwie wszystko zależy od mojego humoru |
Temat: [Serial] Simpsonowie |
kobietachaos
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 1942
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2016-05-13, 10:28 Temat: [Serial] Simpsonowie |
Hej
Przejrzałam każdą stronę w tym wątku, jednak nie znalazłam osoby, która byłaby zafascynowana serialem Simpsonowie. Czy są tutaj fani Homera?
Oglądam ten serial od gimnazjum, uwielbiam głupkowatego Homera i szydercze przedstawianie niektórych spraw. Dla mnie jest to dużo lepszy serial, niż South Park!
Czekam na Wasze opinie :-) |
Temat: [Seria] The Walking Dead |
kobietachaos
Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 22852
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2016-05-13, 10:24 Temat: [Seria] The Walking Dead |
Mi się podobały pierwsze dwa sezony tego serialu. Każdy kolejny był dla mnie powielaniem poprzednich, nic nowego się nie działo. Stał się zwyczajnie nudny i przestałam oglądać |
Temat: [Serial] Gra o Tron |
kobietachaos
Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 30724
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2016-05-13, 10:23 Temat: [Serial] Gra o Tron |
Gra o tron to najlepszy serial jaki przyszło mi oglądać! Rzadko kiedy jestem w stanie tak się wkręcić w serial.
Moją ulubioną postacią to Tyrion, a najbardziej znienawidzoną postacią był Joffrey... grrr kawał gnojka |
Temat: Biblionetka czy Lubimy Czytać? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 16186
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2016-05-13, 10:19 Temat: Biblionetka czy Lubimy Czytać? |
Zdecydowanie Lubimy Czytać, strona jest o wiele bardziej przejrzysta i jest więcej opinii |
Temat: Czym kierujesz się wybierając książkę? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 2605
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2016-05-13, 10:18 Temat: Czym kierujesz się wybierając książkę? |
Zawsze czytam opis z tyłu książki. Jeśli mnie zainteresuje, sprawdzam opinię, wtedy decyduje, czy po nią sięgnę, czy też nie |
Temat: [książki] Top 15 ? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 16507
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2016-05-13, 10:17 Temat: [książki] Top 15 ? |
Moje top 15 perełek, do których lubię wracać:
1."Intruz" Meyer
2. "Marina" Zafon
3."Zawsze przy mnie stój" Jess- Cooke (książka zdecydowanie warta polecenia!)
4. "Zbrodnia i kara" Dostojewski
5. "Mały książe" Antoine de Saint-Exupéry
6. "Skalpel" Gerritsen - znakomity thriller!
7. "Życie Pi" Yann Martel
8. "Wolni ciutludzie" Pratchett
9."Duma i uprzedzenie" Jane Austen
10."Anna Karenina" Lew Tołstoj
11. "Ania z Zielonego Wzgórze" Montgomery (wspomnienie dzieciństwa)
12. "Pokuta" Ian McEwan
13. "Wilk z Wall Street" Belfort Jordan
14. " I wciąż ją kocham" Sparks
15. "Coś pożyczonego" Giffin
Zdecydowane perełki |
Temat: Co teraz czytasz? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 76393
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2016-05-13, 10:07 Temat: Co teraz czytasz? |
Aktualnie czytam "Cień wiatru" Zafona |
Temat: Jakie masz kompulsje |
kobietachaos
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 4291
|
Forum: HydePark Wysłany: 2016-05-13, 09:34 Temat: Jakie masz kompulsje |
| Jak się denerwuję robię specyficzną minę, której nie jestem w stanie kontrolować. Nie potrafię tego nazwać, ani tym bardziej pokazać. Ktoś kto mnie dobrze zna, mimo że nie mówię o tym, że coś mnie poirytowało, to oni wiedzą. Po mojej minie, która podobno jest bardzo wymowna. |
Temat: Jakie sa twoje fobie? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 11353
|
Forum: HydePark Wysłany: 2016-05-13, 09:29 Temat: Jakie sa twoje fobie? |
Mam trzy fobie, których nie jestem w stanie pokonać: węże, pająki, ciemność. Panicznie boję się ciemności, jeśli śpię sama w domu, muszę mieć włączoną lampkę, lub tv. Inaczej nie zasnę |
Temat: Samochód moich marzeń |
kobietachaos
Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 78922
|
Forum: HydePark Wysłany: 2016-05-13, 09:26 Temat: Samochód moich marzeń |
Całe życie mówiłam (za dzieciaka), że chciałabym mieć porsche, srebrne, bez dachu Zawsze tak samo Aktualnie wiele się zmieniło, nie lubię srebrnych aut, nie mam parcia na auto "bez dachu". Bardzo długo zbierałam na samochód Citroena C4. A z takich raczej nieosiągalnych marzeń to chciałabym mieć audi R8 |
| |