|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: [ Blogger.com ] Problem z zgranym szablonem , Pomocy |
Kuba :3
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 2545
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-24, 11:27 Temat: [ Blogger.com ] Problem z zgranym szablonem , Pomocy |
Ok , już jest ok
Dzięki |
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-17, 21:50 Temat: [ Blogger.com ] Problem z zgranym szablonem , Pomocy |
Co do punktu 3...
Chodzi o to że nie ważne gdzie go przeprowadzę .. On nakłada sie na inny bajer xD |
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-15, 13:45 Temat: [ Blogger.com ] Problem z zgranym szablonem , Pomocy |
Ok , poczytam ..
Odblokowane |
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-15, 08:06 Temat: [ Blogger.com ] Problem z zgranym szablonem , Pomocy |
Hi .
Potrzebuje pomocy przy moim Bloggerze ( Kuba3-msp.blogspot.com ) ...
Pobrałem już szablon , ale potrzebuje dalszej pomocy
Musze przyznać że jestem ciemny w tym całym HTML , ale gdy mam coś zrobić koniecznie . To Sam znajdę co mam tam zmienić ( Co jest w tedy cudem ) albo jak ktoś mi pomorze . Więc zwracam sie do was o pomoc .
1. Nie wiem jak zmienić obrazki w tym slajdzie .
2. Nie wiem jak powiększyć miejsce na nagłówek .
3. Nie mogę nigdzie zmieścić dodatek z strony ; xat.com
Pomoże ktoś ?
Z góry , dziękuje ^^ |
Temat: [blogger] jak wgrać szablon na bloga? |
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 34825
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-14, 19:48 Temat: [blogger] jak wgrać szablon na bloga? |
Ahmm .
Oke. Dziękować !
Zrozumiałem |
Temat: [blogger] jak wgrać szablon na bloga? |
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 34825
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-12, 21:28 Temat: [blogger] jak wgrać szablon na bloga? |
Cały czas mi wychodzi że ; "Nie można przeanalizować szablonu, ponieważ nie jest on poprawnie sformułowany. Sprawdź, czy wszystkie elementy XML zostały prawidłowo zamknięte.
Komunikat o błędzie XML: Content is not allowed in prolog."
Robie wszystka jak jest opisane i nic |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |