| Autor |
Wiadomość |
Temat: [blogger] Obrazek zamiast read more/czytaj więcej |
Pricz
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 9121
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2013-01-08, 20:28 Temat: [blogger] Obrazek zamiast read more/czytaj więcej |
no właśnie zanim odpowiedziałaś to zobaczyłam, że jakimś cudem mam odznaczoną tą opcję i teraz rozwiązały się moje wszystkie problemy z kodem html |
Temat: [blogger] Obrazek zamiast read more/czytaj więcej |
Pricz
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 9121
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2013-01-08, 19:37 Temat: [blogger] Obrazek zamiast read more/czytaj więcej |
Chciałabym zmienić to sobie tak jak jest tu podane, ale ani pierwszej wersji nie mogę znaleźć w kodzie, ani drugiej, jakiś inny punkt zaczepienia, którego mam szukać? |
Temat: Jak samemu zrobić pasek zakładek (graficzny) ? |
Pricz
Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 35371
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-12-02, 19:21 Temat: Jak samemu zrobić pasek zakładek (graficzny) ? |
Wzorując się na informacjach z 1 strony chciałam zrobić własne menu, ale pojawił się problem przy modyfikacji kodu. Kiedy próbuję ją zapisać wyskakuje mi komunikat:
More than one widget was found with id: HTML2. Widget IDs should be unique. |
Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki? |
Pricz
Odpowiedzi: 87
Wyświetleń: 47251
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2012-11-04, 11:39 Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki? |
Ja korzystam z Photoshopa CS5, generalnie korzystam przez całą swoją przygodę z blogowaniem i grafiką z PS'a właśnie, więc dla mnie to nic nowego Kiedyś próbowałam gimpa, ale to chyba jednak nie dla mnie... - stare przyzwyczajenia |
Temat: Jak odłączyć blogger od google+ ? |
Pricz
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 14959
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2012-11-03, 23:29 Temat: Jak odłączyć blogger od google+ ? |
Jak wchodzisz na stronę główną bloggera, gdzie masz pokazane Twoje blogi i blogi obserwowane, to zaraz obok Twoich blogów po prawej masz ikonke ustawień, klikasz na nią i tam jest ta opcja |
Temat: Co kupiłaś nowego? |
Pricz
Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 39202
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-11-03, 23:27 Temat: Co kupiłaś nowego? |
| rurki burgundowe w Cubusie <3 |
Temat: Damski wąsik? |
Pricz
Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 32662
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-11-03, 23:26 Temat: Damski wąsik? |
ja używam plastrów, niestety jestem ciemną brunetką i mam widoczny wąsik... żeby było bardziej szczegółowo to polecam plastry z Joanny, bo są moim zdaniem bardzo dobre no i w pudełeczkach jest gratisowo olejek łagodzący podrażnienia i ułatwiający usunięcie wosku Poza tym jak zdarzy się tak, że odrasta nierówno czy coś (zazwyczaj na bokach) to pomagam sobie pęsetką
Wg. to zastanawiam się nad wyżej wspomnianym laserem, obecnie już nie jest to takie drogie, czy któraś z was korzystała z tego? |
Temat: na co wydajesz pieniądze? |
Pricz
Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 46234
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-11-03, 23:23 Temat: na co wydajesz pieniądze? |
zdecydowanie milion ubrań, jak pracowałam wakacje, to całą zarobioną kasę wydawałam właśnie na ubrania |
Temat: Co studiujecie? |
Pricz
Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 59836
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2012-11-03, 23:19 Temat: Co studiujecie? |
Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna rok 1
nie jest to mój plan A i nie jestem zadowolona z tych studiów, ale licencjat na pewno zrobię ;D |
| |