Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 21
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [blogger] Obrazek zamiast read more/czytaj więcej
Pricz

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 9121

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2013-01-08, 20:28   Temat: [blogger] Obrazek zamiast read more/czytaj więcej
no właśnie zanim odpowiedziałaś to zobaczyłam, że jakimś cudem mam odznaczoną tą opcję i teraz rozwiązały się moje wszystkie problemy z kodem html :D
  Temat: [blogger] Obrazek zamiast read more/czytaj więcej
Pricz

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 9121

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2013-01-08, 19:37   Temat: [blogger] Obrazek zamiast read more/czytaj więcej
Chciałabym zmienić to sobie tak jak jest tu podane, ale ani pierwszej wersji nie mogę znaleźć w kodzie, ani drugiej, jakiś inny punkt zaczepienia, którego mam szukać? :(
  Temat: Jak samemu zrobić pasek zakładek (graficzny) ?
Pricz

Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 35371

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2012-12-02, 19:21   Temat: Jak samemu zrobić pasek zakładek (graficzny) ?
Wzorując się na informacjach z 1 strony chciałam zrobić własne menu, ale pojawił się problem przy modyfikacji kodu. Kiedy próbuję ją zapisać wyskakuje mi komunikat:
More than one widget was found with id: HTML2. Widget IDs should be unique. :(
  Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki?
Pricz

Odpowiedzi: 87
Wyświetleń: 47251

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2012-11-04, 11:39   Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki?
Ja korzystam z Photoshopa CS5, generalnie korzystam przez całą swoją przygodę z blogowaniem i grafiką z PS'a właśnie, więc dla mnie to nic nowego :D Kiedyś próbowałam gimpa, ale to chyba jednak nie dla mnie... - stare przyzwyczajenia ;)
  Temat: Jak odłączyć blogger od google+ ?
Pricz

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 14959

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2012-11-03, 23:29   Temat: Jak odłączyć blogger od google+ ?
Jak wchodzisz na stronę główną bloggera, gdzie masz pokazane Twoje blogi i blogi obserwowane, to zaraz obok Twoich blogów po prawej masz ikonke ustawień, klikasz na nią i tam jest ta opcja :)
  Temat: Co kupiłaś nowego?
Pricz

Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 39202

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-11-03, 23:27   Temat: Co kupiłaś nowego?
rurki burgundowe w Cubusie <3
  Temat: Damski wąsik?
Pricz

Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 32662

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-11-03, 23:26   Temat: Damski wąsik?
ja używam plastrów, niestety jestem ciemną brunetką i mam widoczny wąsik... żeby było bardziej szczegółowo to polecam plastry z Joanny, bo są moim zdaniem bardzo dobre no i w pudełeczkach jest gratisowo olejek łagodzący podrażnienia i ułatwiający usunięcie wosku :) Poza tym jak zdarzy się tak, że odrasta nierówno czy coś (zazwyczaj na bokach) to pomagam sobie pęsetką :)

Wg. to zastanawiam się nad wyżej wspomnianym laserem, obecnie już nie jest to takie drogie, czy któraś z was korzystała z tego?
  Temat: na co wydajesz pieniądze?
Pricz

Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 46234

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-11-03, 23:23   Temat: na co wydajesz pieniądze?
zdecydowanie milion ubrań, jak pracowałam wakacje, to całą zarobioną kasę wydawałam właśnie na ubrania :(
  Temat: Co studiujecie?
Pricz

Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 59836

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2012-11-03, 23:19   Temat: Co studiujecie?
Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna rok 1
nie jest to mój plan A i nie jestem zadowolona z tych studiów, ale licencjat na pewno zrobię ;D

Strona 2 z 2
Skocz do: