| Autor |
Wiadomość |
Temat: Mała pamięć wirtualna |
Endless Night
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 9964
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2008-06-26, 13:39 Temat: Mała pamięć wirtualna |
| Dokładnie. Już mi gostek sprawdził jakie podejdą i mi kupi. |
Endless Night
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2008-06-24, 20:07 Temat: Mała pamięć wirtualna |
Taa tylko format musiałabym w takim wypadku robić co pare dni....
Kupuje sobie ramy mam nadzieje ze to coś da |
Temat: Program do odtwarzania dvd video |
Endless Night
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 6568
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2008-06-10, 14:48 Temat: Program do odtwarzania dvd video |
Amira mam ten program i on nie odtwarza dvd video, ale dzięki |
Endless Night
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2008-06-10, 14:22 Temat: Program do odtwarzania dvd video |
VPlayer i BESTplayer nie odtwarzają dvd video a w MediaPlayer nie da się napisów włączyć, i w nim nie chodził mi ten format
Ale znalazłam przez przypadek Vind DVD platinum 8, tak że już dizęki |
Endless Night
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2008-06-10, 11:12 Temat: Program do odtwarzania dvd video |
| Zna ktoś program typu power dvd, żeby odtwarzał filmy dvd video i był dostępny w pełnej wersji w internecie??? |
Endless Night
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2008-06-10, 10:48 Temat: Mała pamięć wirtualna |
Htsz napisał/a: są różne programy do optymalizacji,
A konkretnie to jakie?
Ja się nie znam na tym wszystki, umiem tylko zrobic formata i poinstalować wszystkożeby sziałało. Htsz podaj mi jakiś dobry prosty w obsłudze i łatwo dostęopny program. |
Temat: DeviantART - Wasze profile |
Endless Night
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 18508
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2008-06-10, 08:52 Temat: DeviantART - Wasze profile |
http://endlessnight-m.deviantart.com/
|
Temat: Koniec wakacji 15 sierpnia? |
Endless Night
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 9874
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2008-06-08, 08:13 Temat: Koniec wakacji 15 sierpnia? |
Coś mis ię obiło o uszy z tymi wakacjami...
Ale ciesze sie ze gimnazjum i liceum mam juz za sobą.... teraz to się czuje wolna |
Temat: Kolor bielizny |
Endless Night
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 13861
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2008-06-04, 17:48 Temat: Kolor bielizny |
na co dzień... to mi się coś pomyliło.... sory |
Endless Night
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2008-06-04, 11:09 Temat: Kolor bielizny |
Każdy ma inny gust.
Ja musze spac w czymś co ledwo czuje na sobie albo w samych stringach. Nie usne np w koszulce z krótkim rękawkiem, bo będe się zaraz dusić.
A pozatym ja lubie sikuśne rzeczy. |
Endless Night
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2008-06-04, 08:59 Temat: Kolor bielizny |
Czy ja wiem.. Mam taka biała przesiwtującą z głebokim wycięciem na plecach i z niebieskim motylkiem. Wyszła kiedyś wersja czarna tego z czerwonym motylem ale chyba bardziej jestem za białą. Szukałam zdjęcia tego ale już usuneli niestaty.
Ale u mnie kolor musi iść w parze z łanym krojem. Takie coś mi się np podoba:
source: diores.pl
nie wiem.. kady dobry byle by fajnie była taka bielizna skonstruowana. |
Temat: Grafika do szablonów. |
Endless Night
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 9805
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2008-06-02, 16:11 Temat: Grafika do szablonów. |
| tomer święta racje masz z tym wyszukiwaniem z googli. I gdy już przychodzi co do czego i mówi się tej osobie że ukradła prace to jej odpowiedź brzmi: "znalazłe/am w googlach", i jak tu mu wytłumaczyć? |
| |