Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 139
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Mała pamięć wirtualna
Endless Night

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 9964

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2008-06-26, 13:39   Temat: Mała pamięć wirtualna
Dokładnie. Już mi gostek sprawdził jakie podejdą i mi kupi.
Endless Night

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2008-06-24, 20:07   Temat: Mała pamięć wirtualna
Taa tylko format musiałabym w takim wypadku robić co pare dni.... :/
Kupuje sobie ramy mam nadzieje ze to coś da
  Temat: Program do odtwarzania dvd video
Endless Night

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 6568

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2008-06-10, 14:48   Temat: Program do odtwarzania dvd video
Amira mam ten program i on nie odtwarza dvd video, ale dzięki :]
Endless Night

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2008-06-10, 14:22   Temat: Program do odtwarzania dvd video
VPlayer i BESTplayer nie odtwarzają dvd video a w MediaPlayer nie da się napisów włączyć, i w nim nie chodził mi ten format
Ale znalazłam przez przypadek Vind DVD platinum 8, tak że już dizęki :]
Endless Night

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2008-06-10, 11:12   Temat: Program do odtwarzania dvd video
Zna ktoś program typu power dvd, żeby odtwarzał filmy dvd video i był dostępny w pełnej wersji w internecie???
Endless Night

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2008-06-10, 10:48   Temat: Mała pamięć wirtualna

Htsz napisał/a:

są różne programy do optymalizacji,

A konkretnie to jakie?
Ja się nie znam na tym wszystki, umiem tylko zrobic formata i poinstalować wszystkożeby sziałało. Htsz podaj mi jakiś dobry prosty w obsłudze i łatwo dostęopny program.
  Temat: DeviantART - Wasze profile
Endless Night

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 18508

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2008-06-10, 08:52   Temat: DeviantART - Wasze profile
http://endlessnight-m.deviantart.com/

:luka:
  Temat: Koniec wakacji 15 sierpnia?
Endless Night

Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 9874

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2008-06-08, 08:13   Temat: Koniec wakacji 15 sierpnia?
Coś mis ię obiło o uszy z tymi wakacjami...
Ale ciesze sie ze gimnazjum i liceum mam juz za sobą.... :rotfl: teraz to się czuje wolna
  Temat: Kolor bielizny
Endless Night

Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 13861

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2008-06-04, 17:48   Temat: Kolor bielizny
na co dzień... to mi się coś pomyliło.... :/ sory
Endless Night

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2008-06-04, 11:09   Temat: Kolor bielizny
Każdy ma inny gust.
Ja musze spac w czymś co ledwo czuje na sobie albo w samych stringach. Nie usne np w koszulce z krótkim rękawkiem, bo będe się zaraz dusić.
A pozatym ja lubie sikuśne rzeczy.
Endless Night

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2008-06-04, 08:59   Temat: Kolor bielizny
Czy ja wiem.. Mam taka biała przesiwtującą z głebokim wycięciem na plecach i z niebieskim motylkiem. Wyszła kiedyś wersja czarna tego z czerwonym motylem ale chyba bardziej jestem za białą. Szukałam zdjęcia tego ale już usuneli niestaty.

Ale u mnie kolor musi iść w parze z łanym krojem. Takie coś mi się np podoba:

source: diores.pl

nie wiem.. kady dobry byle by fajnie była taka bielizna skonstruowana.
  Temat: Grafika do szablonów.
Endless Night

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 9805

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2008-06-02, 16:11   Temat: Grafika do szablonów.
tomer święta racje masz z tym wyszukiwaniem z googli. I gdy już przychodzi co do czego i mówi się tej osobie że ukradła prace to jej odpowiedź brzmi: "znalazłe/am w googlach", i jak tu mu wytłumaczyć?

Strona 10 z 12
Skocz do: