Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 321
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Firefox + rozszerzenia
Artur

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 28297

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2006-03-18, 11:13   Temat: Firefox + rozszerzenia
Ogladales kiedys pokemony> Jakby sie Pikachu przemienil w Rajchu to byłby silniejszy. Tak samo z IE, IE z nakladka Maxthona to zupełnie co innego.

A skad masz pewnosc ze te wirusy to z przegladarki miales ??
  Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum
Artur

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 14709

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2006-03-18, 11:05   Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum
AntMylog jest bezpośrednio zwiazany z blogowiczem.--_--'
Artur

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2006-03-18, 11:03   Temat: Firefox + rozszerzenia

Karol napisał/a:

Avant Browser i Maxthon są to jedynie nakładki na Internet Explorera, przez co mają one praktycznie te same problemy z bezpieczeństwem i przestarzały silnik wyświetlania stron.

Czy chociaz uzywałes jednego i drugiego zebys mogl tak sadzic? A nawet jeśli to nie znasz struktury budowy zebys adzic ze maja slabe zabezpieczenia. Zostań sobie przy tym swoim firefoxie i juz,'' zadnych mnichów nam tu nei potrzeba do nawracania''.
Artur

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2006-03-18, 10:43   Temat: Firefox + rozszerzenia
Ale w Maxthonie też są zakłądki i mozliowsxc otwerania stron w jednym panelu.
Artur

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2006-03-18, 10:40   Temat: Firefox + rozszerzenia
Zainstalaj sobie Avant Browser i też zero wirusów i masz mozliwosc otwieirania stron w jednym panelu. A tak na marginesie to uzywam opery ;p Opera rządzi :padam:
Artur

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2006-03-18, 10:28   Temat: Firefox + rozszerzenia
Ale tu nei chodzi o zmiane wygladu. Tylko o opcje.
  Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum
Artur

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 14709

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2006-03-18, 10:27   Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum
A ja bym zrobił też grupe antymylog ;p
  Temat: Zaproponuj działy
Artur

Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 44116

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2006-03-18, 10:25   Temat: Zaproponuj działy
Htsz-owi chodziło pewnie o takie głowne działy. Jak n.p Webmastering :hyhy:
  Temat: moja fotka ;)
Artur

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 5135

PostForum: HydePark   Wysłany: 2006-03-18, 10:23   Temat: moja fotka ;)
ee to pewnie błąd matrixa ;p
Artur

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2006-03-18, 10:20   Temat: Firefox + rozszerzenia
---___---" Wystarczyło zaisntalować nakładke na IE i juz by było git. Ja nie lubie firefoxa bo nie ma w nim przydatnych rzeczy, n.p nie czyta filtrów.
  Temat: [wimanp] playlista
Artur

Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 44613

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2006-03-18, 10:17   Temat: [wimanp] playlista
A ja mam włączone radio Eska i jest git;p
  Temat: [lenistwo] jak to wyleczyc ?
Artur

Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 24076

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2006-03-18, 10:15   Temat: [lenistwo] jak to wyleczyc ?
A może inne pytanie. Kto tu nie jest leniem ? :zdegustowany:

Strona 25 z 27
Skocz do: