Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 126
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [ocena] Sunori.pl - ocena wyglądu
m_okry

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 5356

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-04, 13:53   Temat: [ocena] Sunori.pl - ocena wyglądu
Przejrzysty layout, fajnie pisane teksty. Tematyka niemal zupełnie poza moim obszarem zainteresowań, ale przeczytałem rzutem na taśmę dwa posty - masz lekkie pióro :ok:
  Temat: [opinia] Futbolowe Wpisy
m_okry

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3382

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-03, 16:46   Temat: [opinia] Futbolowe Wpisy
Na plus:
-wygląd
-artykuły pisane bez rażących błędów
-w miarę regularne aktualki

Na minus:
-myślę, że powinieneś justować teksty. Niektóre Twoje wpisy przypominają z prawej strony slalom gigant ;)
-część postów dość krótka
-tematyka i treść ciekawa, ale jest to jeden z wielu football'owych blogów - może być ciężko się przebić.

Pozdrawiam :)
  Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl
m_okry

Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 9178

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-07-13, 13:37   Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl
Jest przejrzyście i minimalistycznie :ok: :ok: Dodatkowo na plus: zdjęcia i brak błędów w tekstach :)
  Temat: [opinia] Uszataklata - Gdy trzecie oko ma zeza [odczucia]
m_okry

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 4342

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-07-13, 13:34   Temat: [opinia] Uszataklata - Gdy trzecie oko ma zeza [odczucia]
Blog wizualnie prezentuje się ładnie, jest przejrzysty a szablon nie jest przekombinowany
:ok:

W treści się nie zgłębiałem, motto "gdy trzecie oko ma zeza" kojarzy się z blogiem o problemach zdrowotnych z rectum intestinum. ;-) ;-)
  Temat: [OCENA] Blog o rysowaniu - co sądzicie ?
m_okry

Wyświetleń: 4570

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-06-23, 18:36   Temat: [OCENA] Blog o rysowaniu - co sądzicie ?

Pabiart napisał/a:

Poprawiłem to i rzeczywiście o wiele lepiej wygląda. :)

Teraz jest elegancko :)
  Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga?
m_okry

Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 193156

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-06-23, 18:35   Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga?

To prawda, ja na ponad miesiąc zawiesiłem działalność, a ruch spadł mi w tym czasie o zaledwie 1/3 - większość wejść mam od pewnego czasu z googla.
  Temat: [OCENA] Blog o rysowaniu - co sądzicie ?
m_okry

Wyświetleń: 4570

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-06-22, 23:17   Temat: [OCENA] Blog o rysowaniu - co sądzicie ?
Cześć! :)

Blog wygląda czytelnie i przejrzyście, nie ma zbędnych ozdobników. Czytanie wyśrodkowanych tekstów jest dość męczące - sugeruję wyjustowanie lub wyrównywanie ich do lewej.

Zmieniłbym lub usunął pierwsze dwa rysunki (portrety) z nagłówka, moim skromnym zdaniem nie wyszły najlepiej i osoba, która zobaczy je "na dzień dobry" może się nieco zrazić do Twojego bloga.

pozdrawiam
  Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz?
m_okry

Odpowiedzi: 160
Wyświetleń: 50056

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-06-22, 23:11   Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz?
Ostatnio tylko tematyczne: historia, turystyka, survival, motoryzacja, militaria :)
  Temat: Jaką datę ma najstarszy mail w Twojej skrzynce?
m_okry

Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 24874

PostForum: Internet   Wysłany: 2014-06-21, 19:17   Temat: Jaką datę ma najstarszy mail w Twojej skrzynce?
Luty 2009. Wcześniej, od 2005 roku miałem inną skrzynkę, a jeszcze wcześniej, od bodajże 2000-2001 jeszcze inną :)
  Temat: Pokaż swój fan page
m_okry

Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 38986

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2014-06-17, 22:53   Temat: Pokaż swój fan page
Fanpage nowego projektu:

https://www.facebook.com/wiekdwudziestypl
  Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
m_okry

Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 24427

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-06-16, 18:18   Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
Blog wygląda bardzo dobrze, prezentuje się nawet lepiej niż niektóre duże portale :) :ok:
Muszę jednak zgodzić się z opinią przedmówcy dotyczącą postów - mogłyby być nieco dłuższe i bardziej zgłębiać temat. :)
  Temat: Kwejk, demotywatory etc a prawa autorskie
m_okry

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 6721

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-06-14, 23:51   Temat: Kwejk, demotywatory etc a prawa autorskie
Nie korzystam, zawartość kwejków itp. nie pokrywa się z contentem mojego bloga :)

Strona 2 z 11
Skocz do: