| Autor |
Wiadomość |
Temat: [ocena] Sunori.pl - ocena wyglądu |
m_okry
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 5356
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-08-04, 13:53 Temat: [ocena] Sunori.pl - ocena wyglądu |
Przejrzysty layout, fajnie pisane teksty. Tematyka niemal zupełnie poza moim obszarem zainteresowań, ale przeczytałem rzutem na taśmę dwa posty - masz lekkie pióro |
Temat: [opinia] Futbolowe Wpisy |
m_okry
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3382
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-08-03, 16:46 Temat: [opinia] Futbolowe Wpisy |
Na plus:
-wygląd
-artykuły pisane bez rażących błędów
-w miarę regularne aktualki
Na minus:
-myślę, że powinieneś justować teksty. Niektóre Twoje wpisy przypominają z prawej strony slalom gigant
-część postów dość krótka
-tematyka i treść ciekawa, ale jest to jeden z wielu football'owych blogów - może być ciężko się przebić.
Pozdrawiam |
Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl |
m_okry
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 9178
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-07-13, 13:37 Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl |
Jest przejrzyście i minimalistycznie Dodatkowo na plus: zdjęcia i brak błędów w tekstach |
Temat: [opinia] Uszataklata - Gdy trzecie oko ma zeza [odczucia] |
m_okry
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 4342
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-07-13, 13:34 Temat: [opinia] Uszataklata - Gdy trzecie oko ma zeza [odczucia] |
Blog wizualnie prezentuje się ładnie, jest przejrzysty a szablon nie jest przekombinowany
W treści się nie zgłębiałem, motto "gdy trzecie oko ma zeza" kojarzy się z blogiem o problemach zdrowotnych z rectum intestinum. ;-) ;-) |
Temat: [OCENA] Blog o rysowaniu - co sądzicie ? |
m_okry
Wyświetleń: 4570
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-06-23, 18:36 Temat: [OCENA] Blog o rysowaniu - co sądzicie ? |
Pabiart napisał/a:
Poprawiłem to i rzeczywiście o wiele lepiej wygląda.
Teraz jest elegancko |
Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga? |
m_okry
Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 193156
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2014-06-23, 18:35 Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga? |
To prawda, ja na ponad miesiąc zawiesiłem działalność, a ruch spadł mi w tym czasie o zaledwie 1/3 - większość wejść mam od pewnego czasu z googla. |
Temat: [OCENA] Blog o rysowaniu - co sądzicie ? |
m_okry
Wyświetleń: 4570
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-06-22, 23:17 Temat: [OCENA] Blog o rysowaniu - co sądzicie ? |
Cześć!
Blog wygląda czytelnie i przejrzyście, nie ma zbędnych ozdobników. Czytanie wyśrodkowanych tekstów jest dość męczące - sugeruję wyjustowanie lub wyrównywanie ich do lewej.
Zmieniłbym lub usunął pierwsze dwa rysunki (portrety) z nagłówka, moim skromnym zdaniem nie wyszły najlepiej i osoba, która zobaczy je "na dzień dobry" może się nieco zrazić do Twojego bloga.
pozdrawiam |
Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz? |
m_okry
Odpowiedzi: 160
Wyświetleń: 50056
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2014-06-22, 23:11 Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz? |
Ostatnio tylko tematyczne: historia, turystyka, survival, motoryzacja, militaria |
Temat: Jaką datę ma najstarszy mail w Twojej skrzynce? |
m_okry
Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 24874
|
Forum: Internet Wysłany: 2014-06-21, 19:17 Temat: Jaką datę ma najstarszy mail w Twojej skrzynce? |
Luty 2009. Wcześniej, od 2005 roku miałem inną skrzynkę, a jeszcze wcześniej, od bodajże 2000-2001 jeszcze inną |
Temat: Pokaż swój fan page |
m_okry
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 38986
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2014-06-17, 22:53 Temat: Pokaż swój fan page |
Fanpage nowego projektu:
https://www.facebook.com/wiekdwudziestypl |
Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
m_okry
Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 24427
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-06-16, 18:18 Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
Blog wygląda bardzo dobrze, prezentuje się nawet lepiej niż niektóre duże portale
Muszę jednak zgodzić się z opinią przedmówcy dotyczącą postów - mogłyby być nieco dłuższe i bardziej zgłębiać temat. |
Temat: Kwejk, demotywatory etc a prawa autorskie |
m_okry
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 6721
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2014-06-14, 23:51 Temat: Kwejk, demotywatory etc a prawa autorskie |
Nie korzystam, zawartość kwejków itp. nie pokrywa się z contentem mojego bloga |
| |