| Autor |
Wiadomość |
Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com |
m_okry
Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 5728
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-12-27, 19:54 Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com |
Dziękuję za opinię Dotychczas nikt nie skarżył się na kolor, jednak pomyślę nad zmianą |
m_okry
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-12-23, 23:38 Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com |
Zaczynam cykl recenzji książek, na początek autobiografia znanego być może z discovery Beara Gryllsa
http://naswiezympowietrzu...z-pot-i-zy.html
Nieustająco zachęcam do konstruktywnej krytyki mojej pisaniny i generalnie bloga. |
Temat: [ocena] Kuc Filolog |
m_okry
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 2701
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-12-14, 00:35 Temat: [ocena] Kuc Filolog |
Fajny szablon. Przejrzysty i funkcjonalny, ale nie wpada w przesadny minimalizm. treści nie czytałem. |
Temat: [ocena] To i ja się ujawnię - niephotography.pl |
m_okry
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 1990
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-12-14, 00:33 Temat: [ocena] To i ja się ujawnię - niephotography.pl |
Strona przejrzysta, zdjęcia fajne, jedyne do czego się przyczepiam to "ół" inną czcionką w wyrazie współpraca na głównej |
Temat: Jakie zapytanie generuje u Ciebie największy ruch? |
m_okry
Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 11266
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-12-13, 16:55 Temat: Jakie zapytanie generuje u Ciebie największy ruch? |
Moje top 6 od początku istnienia bloga wg. analyticsa:
-buty bundeswehry 2000
-noz srm710
-buty bundeswehr 2000
-buty bw 2000
-buty desantowe wz 919
-enlan el02 knives.pl |
Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
m_okry
Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 24427
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-12-12, 15:47 Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
Blog wizualnie wygląda fajnie i przejrzyście. Co do treści, przeczytałem jedynie notkę o afryce i jest ona jak dla mnie strasznie ogólnikowa. Myślę, że jeśli udało Ci się nawiązać kontakt z autochtonami, to wpis byłby niesamowicie wartościowy gdybyś umieścił w nim wywiady z przedstawicielami poszczególnych społeczności. Czytało się fajnie, masz lekkie pióro, jednak tak jak pisałem - mało konkretów
pozdrawiam |
Temat: Co robisz kiedy nie masz natchnienia? |
m_okry
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 20962
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-12-11, 16:38 Temat: Co robisz kiedy nie masz natchnienia? |
Kiedy staniemy się już dzięki blogom sławni i bogaci, będziemy mogli rzucić pracę i skupić się całkowicie na naszych projektach |
m_okry
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-12-11, 12:58 Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com |
Na pewno wrzucę kilka wpisów z bardziej survivalowych wypadów Zdecydowałem że logo w nagłówku koniecznie zrobię, faktycznie przydałaby się sensowna identyfikacja wizualna. Dzięki za opinie |
Temat: [opinia] Good By Accident - kreatywne ciasteczko |
m_okry
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 6928
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-12-08, 23:18 Temat: [opinia] Good By Accident - kreatywne ciasteczko |
Blog mocno minimalistyczny w formie. Jeśli chodzi o sam content, zupełnie nie moje klimaty więc nie jestem w stanie niczego sensownego napisać, poza widocznym zaangażowaniem w pisane teksty Brakuje mi justowania tekstów |
m_okry
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-12-08, 23:15 Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com |
Kamysto napisał/a: Ogólnie spoko. Wygląd jak wygląd, ja bym dał może jakąś grafikę nie dużą, coś co by tu wniosło trochę tego czegoś.
Dość enigmatyczne stwierdzenie, chodzi o jakąś grafikę w nagłówku czy może zdjęcia z boku lub w tle? "to coś" to jak rozumiem "survivalowy" klimat?
Kamysto napisał/a:
Ciekawi mnie. Bawisz się w survival? Tak patrzę i szukam, ale nie mogę znaleźć jakiegoś wypadu do lasu, spania w jakiś przeklętych miejscach i gotowania jeszcze dziwniejszych rzeczy. Interesowało mnie to kiedyś, baaa nawet miałem swój mały wypad.
Bawię Nie mam jednak zamiaru iść w stronę bloga survivalowego - z "know how" albo z relacjami ze spania pod gołym niebem. Takich stron jest cała masa, stwierdziłem więc że zajmę się przede wszystkim jak najbardziej rzetelnym opisywaniem sprzętu outdoorowego, od czasu do czasu wrzucam też relację z wypadów w miejsca ciekawe z punktu widzenia historyczno-militarnego, a czasem po prostu turystycznego. Dziękuję za obszerną i merytoryczną ocenę
GoodByAccident napisał/a: :ok:
Krótko i na temat, dzięki |
Temat: last.fm - mój muzyczny profil |
m_okry
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 27553
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2013-12-08, 13:51 Temat: last.fm - mój muzyczny profil |
Mój profil:
http://www.lastfm.pl/user/m_okry |
Temat: O czym jest Twój blog? |
m_okry
Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1901986
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-12-07, 17:33 Temat: O czym jest Twój blog? |
Dziękuję za miłe słowa Aż się zaczerwieniłem |
| |