Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 126
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com
m_okry

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 5728

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-12-27, 19:54   Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com
Dziękuję za opinię :) Dotychczas nikt nie skarżył się na kolor, jednak pomyślę nad zmianą :)
m_okry

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-12-23, 23:38   Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com
Zaczynam cykl recenzji książek, na początek autobiografia znanego być może z discovery Beara Gryllsa ;)

http://naswiezympowietrzu...z-pot-i-zy.html

Nieustająco zachęcam do konstruktywnej krytyki mojej pisaniny i generalnie bloga. :)
  Temat: [ocena] Kuc Filolog
m_okry

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 2701

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-12-14, 00:35   Temat: [ocena] Kuc Filolog
Fajny szablon. Przejrzysty i funkcjonalny, ale nie wpada w przesadny minimalizm. :) treści nie czytałem.
  Temat: [ocena] To i ja się ujawnię - niephotography.pl
m_okry

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 1990

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-12-14, 00:33   Temat: [ocena] To i ja się ujawnię - niephotography.pl
Strona przejrzysta, zdjęcia fajne, jedyne do czego się przyczepiam to "ół" inną czcionką w wyrazie współpraca na głównej :)
  Temat: Jakie zapytanie generuje u Ciebie największy ruch?
m_okry

Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 11266

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-12-13, 16:55   Temat: Jakie zapytanie generuje u Ciebie największy ruch?
Moje top 6 od początku istnienia bloga wg. analyticsa:

-buty bundeswehry 2000
-noz srm710
-buty bundeswehr 2000
-buty bw 2000
-buty desantowe wz 919
-enlan el02 knives.pl
  Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
m_okry

Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 24427

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-12-12, 15:47   Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
Blog wizualnie wygląda fajnie i przejrzyście. Co do treści, przeczytałem jedynie notkę o afryce i jest ona jak dla mnie strasznie ogólnikowa. Myślę, że jeśli udało Ci się nawiązać kontakt z autochtonami, to wpis byłby niesamowicie wartościowy gdybyś umieścił w nim wywiady z przedstawicielami poszczególnych społeczności. Czytało się fajnie, masz lekkie pióro, jednak tak jak pisałem - mało konkretów :)

pozdrawiam
  Temat: Co robisz kiedy nie masz natchnienia?
m_okry

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 20962

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-12-11, 16:38   Temat: Co robisz kiedy nie masz natchnienia?
Kiedy staniemy się już dzięki blogom sławni i bogaci, będziemy mogli rzucić pracę i skupić się całkowicie na naszych projektach ;)
m_okry

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-12-11, 12:58   Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com
Na pewno wrzucę kilka wpisów z bardziej survivalowych wypadów :) Zdecydowałem że logo w nagłówku koniecznie zrobię, faktycznie przydałaby się sensowna identyfikacja wizualna. Dzięki za opinie :ok:
  Temat: [opinia] Good By Accident - kreatywne ciasteczko
m_okry

Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 6928

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-12-08, 23:18   Temat: [opinia] Good By Accident - kreatywne ciasteczko
Blog mocno minimalistyczny w formie. Jeśli chodzi o sam content, zupełnie nie moje klimaty więc nie jestem w stanie niczego sensownego napisać, poza widocznym zaangażowaniem w pisane teksty :) Brakuje mi justowania tekstów :)
m_okry

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-12-08, 23:15   Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com

Kamysto napisał/a:

Ogólnie spoko. Wygląd jak wygląd, ja bym dał może jakąś grafikę nie dużą, coś co by tu wniosło trochę tego czegoś.

Dość enigmatyczne stwierdzenie, chodzi o jakąś grafikę w nagłówku czy może zdjęcia z boku lub w tle? "to coś" to jak rozumiem "survivalowy" klimat? :)

Kamysto napisał/a:

Ciekawi mnie. Bawisz się w survival? Tak patrzę i szukam, ale nie mogę znaleźć jakiegoś wypadu do lasu, spania w jakiś przeklętych miejscach i gotowania jeszcze dziwniejszych rzeczy. Interesowało mnie to kiedyś, baaa nawet miałem swój mały wypad.

Bawię :) Nie mam jednak zamiaru iść w stronę bloga survivalowego - z "know how" albo z relacjami ze spania pod gołym niebem. Takich stron jest cała masa, stwierdziłem więc że zajmę się przede wszystkim jak najbardziej rzetelnym opisywaniem sprzętu outdoorowego, od czasu do czasu wrzucam też relację z wypadów w miejsca ciekawe z punktu widzenia historyczno-militarnego, a czasem po prostu turystycznego. Dziękuję za obszerną i merytoryczną ocenę :)

GoodByAccident napisał/a:

:ok: :ok: :ok:

Krótko i na temat, dzięki ;) ;)
  Temat: last.fm - mój muzyczny profil
m_okry

Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 27553

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2013-12-08, 13:51   Temat: last.fm - mój muzyczny profil
Mój profil:

http://www.lastfm.pl/user/m_okry
  Temat: O czym jest Twój blog?
m_okry

Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1901986

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-12-07, 17:33   Temat: O czym jest Twój blog?
Dziękuję za miłe słowa :) Aż się zaczerwieniłem :zawstydzony:

Strona 9 z 11
Skocz do: