Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 1432
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [fora] Inne niż blogowicz
m@tarci

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 17131

PostForum: Internet   Wysłany: 2010-10-28, 13:29   Temat: [fora] Inne niż blogowicz
GTW - grupa trzymajaca wladze, oh yeah, to najlepsza rzecz w forum. Ciezko sie wkrecic, a jeszcze ciezej wykrecic. Na forach nie siedze od circa dwoch lat, tylko podtrzymuje sesje na tych do ktorych mam sentyment i spamuje czasem na sb, tudziez w albumie.

//Edit: chyba pomylilem tematy - prawie caly post do wywalenia. ;-(
  Temat: [facebook] autowylog po zalogowaniu
m@tarci

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3787

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2010-10-25, 20:09   Temat: [facebook] autowylog po zalogowaniu
A probowalas z przypomnieniem hasla? Moze od razu ci zresetuja i nowe dostaniesz, wtedy bedziesz mogla od nowa wlasne ustawic. Nie pamietam czego to przyczyna, ale mialem tak kilka razy na forach i jakims serwisie. Na yt do tej pory mam ten problem, ale to juz wina google.
  Temat: McDonalds
m@tarci

Odpowiedzi: 201
Wyświetleń: 66586

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2010-10-25, 18:40   Temat: McDonalds
Jezeli mialbym obrazac sie za kazdy komentarz 'nie na miejscu', to bylbym najbardziej nadasanym internauta.
Ironia i dystanas do swiata, a w szczegolnosci do siebie, to charakteryzuje moje posty. Tobie rowniez polcilbym troche dystansu.

Moj komentarz byl calkiem mily. Nie mam sie czym szczycic, ale lacznie zebralem 17 warnow na tym forum za obraziliwe komentarze i flejm, wiec nie ma co popadac w paranoje - patrzac na moj post znajdujacy sie powyzej, ktory tak cie urazil. :}

Chorzy ludzie? tarczyca? lmao, mowilem o ludziach(tak, musze cie zasmucic - przewaznie o kobietach), ktorych znam(trudno posiadac informacje nt. czyjejs diety nie znajac tej osoby), tak wiec nie generalizuje. Moglem pisac precyzejniej i podkreslic, ze pisze o znajomych, a przynajmniej ludziach z ktorymi mam kontak, ale nie bede mysla za innych.

OT, ale wole sobie wyjasnic pewne sprawy, zeby w przyszlosci nie bylo nieporozumien.

P.S ludzie na diecie, to nie tylko chorzy na tarczyce, a ja wypowiedzialem sie kokretnie nt. znajomych(prawdopodobnie dla ciebie nie bylo to takie konkretne, ale ja osobiscie nie wypytuje sie nieznajomych czy sa na diecie).
  Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa
m@tarci

Odpowiedzi: 98
Wyświetleń: 30589

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2010-10-25, 17:49   Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa

Kredka napisał/a:

m@tarci napisał/a:

Flaki rox, jedno z moich ulubionych dan

uh, ja na to nawet patrzeć nie mogę, bo mnie zaraz mdli.

Nie wyglada najgorzej, a przynajmniej nie gorzej od takich sledzi imo. Ale co dziwniejsze ja zawsze delikatnym dzieckiem bylem, dla mnie sledzie byly czyms strasznym, a przy takiej galarecie czy flakach to moglbym zawalu dostac. Do tej pory boje sie troche krewetek. fu, te nozki. ;_;

Na szczescie zmeznialem(a jak!) i nawet taka galareta nie jest mi straszna, chociaz z nietega mina przelykam i musi byc litr octu, zeby odwrocic uwage od oslizlosci tego dania.

Ale jako to topic o zupach, to pochwale sie, ze zjadlem kiedys cze(a?)rnine(rosol z krwia kaczki/kury). Ofc nie wiedzialem, ze krew jest jendym ze skladnikow, ale jak sie dowiedzialem, to zbladlem i nogi z waty mialem.
  Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa
m@tarci

Odpowiedzi: 98
Wyświetleń: 30589

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2010-10-25, 14:24   Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa
Zupa - cos, czym nie da sie najesc i srednio smakuje(ale to juz kwestia indywidualna), dlatego sporadycznie jadam. Tak samo platki z mlekiem, chocbym jadl dotad az bedzie mi niedobrze, to i tak za 5 minut bede glodny.

Ale jak juz jem, to ogorkowa(50% to mieso, a 35% warzywa), krupnik i nie wiem czy mozna do tego zaliczyc, ale flaki(?). Flaki rox, jedno z moich ulubionych dan, jedyne co lubie jesc na goraco i to doslownie - prosto z palnika, niemalze wrzatek + litr magii i kilo pieprzu, tak, zeby zwykly smiertelnik nie mogl tego tknac. o/
m@tarci

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2010-10-25, 14:17   Temat: McDonalds

Kredka napisał/a:

m@tarci napisał/a:

kola lajt ma mniej kalorii

ale nie ma smaku. Chyba mało kto to pija?

To po pierwsze, ale uwierz, sa tacy(takie? bo taki trend zauwazylem u kobiet), ktorzy kupuja. Ale to takie zlaosne, jakim hipoktryta trzeba byc, zeby isc do fastfudu, zamawiac hamburgera i frytki(ktore sa w uj kaloryzcne) i brac do tego kole LAJT, bo lajt mam mniej kalorii. To tak jakby ktos poszedl do burdelu i zeby nie zdradzic partnerki uprawial seks, ale bez uczuc(bo dla niektorych zdrada to tylko psychiczna/emocjonalna istnieje). lol
m@tarci

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2010-10-24, 20:29   Temat: McDonalds
A kto patrzy na wage przy jedzeniu?
...

Ja zawsze smialem sie z ludzi, ktorzy patrza, zeby jedzenie mialo mniej kalorii i zeby mnije zjesc. Bo zmiast ruszyc dupe, lepiej jest nic nie jesc. Jak chorowalem trzy tygodnie, to schudlem kilka kg, potem wyladowalem w szpitalu i nie baczac na diete lekkostrawna(lol) w trzy dni nabralem 3kg wagi. Ofc nie wyszlo mi to na dobre, bo w jedna noc od 21 do 4 rano 2kg zwrocilem. ~~

Ale od tego tracenia i nabywania wagi, torche brzuch zaczal mi leciutko odstawac... dlatego jedzac wciaz tyle samo(czyli po 6, 7 razy dziennie, a nawet wiecej) zaczalem cwiczyc i tracic brzuch, mimo lekkiego, prawie niezauwazalnego spadku wagi. Chociaz ja mam swietny metabolizm, ktory robi swoje.

Ale i tak sytuacje, ktore win all, to jak przychodzi sobie taka kobietka na szpileczkach do plazy, do kfc w lulbinie i bierze sobie zestaw - frytki + longer/hamburger i do tego kola, lajt ofc, bo kola lajt ma mniej kalorii.
  Temat: moje ulubione piwo to...
m@tarci

Odpowiedzi: 118
Wyświetleń: 35518

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2010-10-24, 19:06   Temat: moje ulubione piwo to...

Kredka napisał/a:

Reddsy są w porządku, ale piwo to z nich żadne. (; Soczek i tyle. :)

W smaku sa ok, ale jak po treningu - wieczorem ze znajomymi - mam ochote wypic piwo, to definitywanie odpada, bo to nie smakuje jak piwo. Wszelkie dodatki odpadaja(chyba, ze cos mocniejszego, ale to juz raczej nie na tygodniu).

Ogolnie rzecz biorac, to polskie piwa pod wzgledem smaku i jakosci ssa pauke, tylko made in usa oraz ukraina sa gorsze. Za to niemiecki, czeskie czy slowackie, to juz dzielo sztuki, niektore naprawde potrafia wywrzec ogromne wrazenie, szczegolnie jak przed chwila pilo sie tatre albo inne tyskie.

Mam dwoch znajomych, ktorzy maja pojecie nt. piwa, jeden nawet sam warzy. I myslalem, zeby za to sie wziac, ale... to za duzo roboty i bawienia sie, wole zabarac sie za nalewki, wiecej mocy w mniejszej ilosci.

P.S troche OT, ale tak przejrzalem forum i nie znalazlem ogolnego tematu nt. piwa. Zakladac ofc nie chce mnie sie.
  Temat: wolę mieszkać w Ameryce..
m@tarci

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 10228

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-11-12, 19:49   Temat: wolę mieszkać w Ameryce..
Bylem i to nie raz, o tej pory pamietam jak o 21 pani policjantka kazala mi wracac do domu, poniewaz: ''zaczyna sie juz sciemniac''.
  Temat: Enneagram
m@tarci

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 2893

PostForum: HydePark   Wysłany: 2008-11-12, 17:53   Temat: Enneagram
=> ENNEAGRAM

AnulkaNW, mi chyba tez.

Cytat

Ósemka ze skrzydłem siedem: 8w7 - Dysydent

Świadoma ósemka ze skrzydłem siedem jest często bardzo silna i ekspansywna. Towarzyska i chojna, może pokazywać radosne oblicze. Może być dynamiczna, skuteczna, energiczna. Często ma wysokie poczucie humoru i potrafi śmiać się z siebie. Generalnie bardzo ekstrawertyczna, ambitna i materialistyczna. Może mówić bardzo głośno i być w centrum zainteresowania, wieść prym wodzireja na imprezach. Czasem jest wizjonerska, może myśleć znacznie jaśniej niż ósemka ze skrzydłem 9; skrzydło 7 daje jej intelektualne umiejętności. Chętna do podejmowania ryzyka.
Gdy 8w7 jest w stresie, agresja połączona z apetytem, tworzy silną tendencję do uzależnień. Wiele ósemek ze skrzydłem siedem, ma problem z alkoholem lub narkotykami oraz pociąg do każdego innego rodzaju uzależnienia. Szybko zmieniający się temperament, markotność, egocentryzm, gwałtowne wybuchy gniewu. Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie. Może być beznadziejnie materialistyczna. Może wykorzystywać ludzi, wysysać z nich wszelką energię. Może mieć napady furii, jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji.

Słynne ósemki ze skrzydłem siedem: Donald Trump, Sean Connery, Danny DeVito, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Muhammed Ali, Joseph Stalin.

Prawie calkowicie sie zgadzam.

Cytat

Słynne ósemki ze skrzydłem siedem: Donald Trump, Sean Connery, Danny DeVito, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Muhammed Ali, Joseph Stalin.

:P

[ Dodano: 12-11-2008, 17:56 ]
http://www.enneagram.pl/www/typ8.html#1 to cos ''o mnie''. chyba...
  Temat: [numerologia] Oblicz swoją liczbę Życia
m@tarci

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 4948

PostForum: HydePark   Wysłany: 2008-11-12, 17:05   Temat: [numerologia] Oblicz swoją liczbę Życia
Czyli nie mozesz byc moja partnerka. :P
  Temat: Zakupy w Interncie
m@tarci

Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 24706

PostForum: Internet   Wysłany: 2008-11-12, 17:02   Temat: Zakupy w Interncie
Krzysiek, wlasnie tak zrobilem i nie dzialal. :P
Jednak poradze sobie sam, bez laski, nie bede wydawal 16 zl i czekal az mi przysla laskawie nowy lub naprawia ten, czyli co by sie nie dzialo, jedynie skelpy, nigdy zadne allegra.

Strona 2 z 120
Skocz do: