Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 1432
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [serwery] COD4 - Call Of Duty 4 - multiplayer
m@tarci

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 60169

PostForum: Gry   Wysłany: 2008-01-17, 20:58   Temat: [serwery] COD4 - Call Of Duty 4 - multiplayer
jak to temat o CoD 4 to mam pytanie do tych co maja juz max lvl i mi odpowiedza...
z dodatkow to najlepiej wybrac szybkie przeladowywani , smierc az do wykrwawienia sie , dwie bronie czy moze podwojny strzal(do MP4)
wiem ze to glupie :wstyd: ale to w koncu temat o CoD 4 wiec chyba mam prawo pytac sie o takie rzeczy?
  Temat: [serwery] COD4 - Call Of Duty 4 - multiplayer
m@tarci

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 60169

PostForum: Gry   Wysłany: 2008-01-17, 20:27   Temat: [serwery] COD4 - Call Of Duty 4 - multiplayer
Gram w CoD 4 jest super ale sam nie mam ulubionych serwerow gram na wszystkich jakich popadnie aby bylo w uj ludzi to jest masakra , ale mam gdzies w ulubionych serwer gdzie prawie 24/7 jest ponad 40 graczy jest super ale trudno bo wszyscy doswiadczeni jak cholera ale sam tez juz bardzo dobrze gram .

Polecasz serwery itp. czyli ty tez grasz/grales?
  Temat: Dziecinni..
m@tarci

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 8731

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2008-01-16, 21:08   Temat: Dziecinni..

Happek napisał/a:

Eeee co jest? Ciekawy temat a staną w miejscu.

no dobra moze go ruzruszam;P

nie mam dziewczyny:(czy to znaczy ze jestem gejem lub nie dojrzaly :przestraszony: ?
moze nie jestem do konca dojrzaly dopiero przeciez zaczynam byc ale nie sadze zebym nie byl dojrzaly bo nie mam dziewczyny moge powiedziec ze jestem dorosly bo mialem dziewczyne w czwartej klasie (i co z tego??)choc kazdy inczej rozumie slowo dojrzaly dla niektorych jest ktos dojrzaly po pierwszym razie a dla niektorych po 18-tce mozy tez byc ktos dojrzaly fizycznie lub psychicznie jak kto uwaza , ja oczywiscie uwazam sie za dojrzalego :P ...no dobra jeszcze nie do konca...
  Temat: [sex] Pierwszy raz
m@tarci

Odpowiedzi: 121
Wyświetleń: 78511

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2008-01-16, 20:43   Temat: [sex] Pierwszy raz
Nie mordujcie mnie zbyt bardzo za to ze odkopuje forumowe dinozaury i za to ze sie wypowiadam w tym wieku.

Cytat

Czy przeżyłeś/aś już swój pierwszy raz?

nie

Cytat

Czy żałujecie tego? Jak było?

nie wiem bo jeszcze musze poczekac z kilka lat(??)

Cytat

Czy waszym zdaniem jest jakis wyznaczony wiek na to?

moim zdaniem nie ale jak by sie zastanowic to dla mnie(dla wszystkich) dobry wiek to powyzej 17 lat , gdzies tak.

Cytat

Jak chcielibyście to przeżyc?

nie wiem ale napewno milo ;)

nie mysle zbytnio o takich rzeczach bo w tym wieku nie sa mi chyba zbyt bardzo potrzebne(??)choc czasem tylko o tym mysle ale starsze siostry mowia ze to tylko hormony :D

Strona 120 z 120
Skocz do: