| Autor |
Wiadomość |
Temat: [Motoryzacja] Audi - krzysiekg65 |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 7063
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2013-05-05, 00:13 Temat: [Motoryzacja] Audi - krzysiekg65 |
Wooow, zdjęcia już z przed prawie roku
Myślę że przez ten czas co nieco się pozmieniało
No to dalej motoryzacyjnie-Audi:
 |
Temat: Kiedy założyć Fan Page? |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 32698
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-04-17, 16:37 Temat: Kiedy założyć Fan Page? |
| Ja na FB linkuję/taguje tylko jeśli autor fotki ma swój fanpage. |
Temat: [komputer] twoja maszyna ? |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 96
Wyświetleń: 43456
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2013-04-05, 12:17 Temat: [komputer] twoja maszyna ? |
Laptop: Dell Inspiron Q15R
Procesor: IntelŸ Core™ i7 2gen 2670QM 2,2 - 3,1 GHz
Pamięć RAM: 8 GB
Pojemność dysku: 500 GB
Grafika: nVidiaŸ Geforce GT 525M + IntelŸ HD Graphics 3000 |
Temat: [plener] pierwsze srogie mrozy we Wrocławiu:) |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3298
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2012-12-09, 22:11 Temat: [plener] pierwsze srogie mrozy we Wrocławiu:) |
Jak dla mnie 1, 5 i 6 najlepsze. Ogólnie jedynka genialna, prosty kadr ale robi robotę. Strasznie mi się podoba, ale może to przez moje zamiłowanie do wszystkiego z czterema kołami |
Temat: [Android, Facebook] aplikacja do zarządzania Fanpejdżem? |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4972
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2012-12-02, 01:05 Temat: [Android, Facebook] aplikacja do zarządzania Fanpejdżem? |
Suunto napisał/a: krzysiekg65 napisał/a: przegogowywanie
Co takiego ?
Literówka, miało być przelogowywanie |
krzysiekg65
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2012-12-01, 23:02 Temat: [Android, Facebook] aplikacja do zarządzania Fanpejdżem? |
| No to chyba nie pozostaje nic innego jak przegogowywanie na konto powiązane z fanpage jak chcesz coś dodawać. |
krzysiekg65
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2012-12-01, 21:59 Temat: [Android, Facebook] aplikacja do zarządzania Fanpejdżem? |
Suunto, a co dokładnie chcesz robić jako fanpage ?
Ja na android'zie mam aplikacje facebook'a, i jak otworzysz i w lewym górnym rogu rozwiniesz menu i w "Strony" wybierzesz swój fanpage to przenosi cie na jego stronę i już publikujesz zdjęcia i zmiany statusu jako strona
Nie możesz przeglądać aktualności jako strona i komentować innych wpisów na głównej... |
Temat: Kiedy założyć Fan Page? |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 32698
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-11-20, 19:56 Temat: Kiedy założyć Fan Page? |
Suunto napisał/a: Nie mam możliwości wysyłania prywatnych wiadomości do osób, które polubiły moją stronę - nie wiem czemu, ale to jest dla mnie duży minus.
No niestety, tylko fani mogą pisać wiadomości do fanpage, na odwrót jest możliwe jeśli już wcześniej pisałeś z tą osobą. Nie da się też pisać wiadomości fanpage ----> fanpage co z kolei mnie denerwuje. |
Temat: Przejście z blogspot na własną domenę Krok po Kroku |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 69577
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2012-10-29, 06:43 Temat: Przejście z blogspot na własną domenę Krok po Kroku |
| Miałem to samo że blog nie działał na komórkach (przeglądarka Opera) i niektórych komputerach (szczególnie w Niemczech), pomógł email do supportu, zmienili DNS'y i już działa jak należy. |
Temat: [Facebook, fan page] uważaj na to komu dajesz administratora |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 4804
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2012-10-07, 12:53 Temat: [Facebook, fan page] uważaj na to komu dajesz administratora |
Na Fanpage na FB zostało to już jakiś czas temu poprawione, teraz jest podział na stanowiska:
Menedżer
Może zarządzać uprawnieniami administratorów, wysyłać wiadomości i tworzyć posty w imieniu strony, tworzyć reklamy i wyświetlać statystyki.
Twórca treści
Może edytować stronę, wysyłać wiadomości, tworzyć posty na stronie, tworzyć reklamy i oglądać statystyki.
Moderator
Może odpowiadać na komentarze i usuwać je ze strony, wysyłać wiadomości ze strony, tworzyć reklamy i oglądać statystyki.
Reklamodawca
Może tworzyć reklamy i oglądać statystyki.
Analityk statystyk
Może oglądać statystyki. |
Temat: Prawa autorskie a kradzież treści/zdjęć |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 31816
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2012-09-09, 21:27 Temat: Prawa autorskie a kradzież treści/zdjęć |
O, jednak jest tu taki temat więc niema co zakładać kolejnego tylko zrobić mały odkop
Póki co 2 razy spotkałem się z plagiatem z mojego bloga (teksty), na szczęście w obu przypadkach wystarczyła wymiana maili.
Jednak teraz pojawił się kolejny, trzeci już plagiat, co ciekawe osobą która kopiuje jest ta sama która zrobiła to już wcześniej (oczywiście u mnie widniała adnotacja że wszystkie teksty są moją własnością). Oczywiście póki co uprzejmy mail już wysłany, jednak pomimo wielu wypowiedzi w tym temacie chyba nikt nie napisał co można zrobić w takim przypadku. I tu właśnie pytanie: czy my możemy coś zrobić żeby "zmusić" do usunięcia naszych własności jeśli kopiujący nie jest żadnym większym ani popularnym serwisem ? |
Temat: Samochód dla kobiety |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 6772
|
Forum: HydePark Wysłany: 2012-09-05, 20:48 Temat: Samochód dla kobiety |
Dobra, obserwowałem temat to czas się co nieco wypowiedzieć, no to lecimy
Klas napisał/a: Jaki samochód odpowiedni dla mojej kobiety.  Mały gabarytowo to niebezpieczny w stłuczce, duży ciężko się manewruje, jakie jest wasze zdanie na ten temat.
Tu nasze zdanie nie ma zbyt znaczenia, tutaj sami musicie podjąć decyzję czego potrzebujecie. Czy ma to być mały/duży samochód, ile mniej więcej rocznie kilometrów będzie przebywał, czy będą to krótkie odcinki, w mieście czy poza... i tak dalej... no i najważniejsze kwota maksymalna jaką chcecie przeznaczyć (oczywiście nie wydajemy wszystkiego na samochód bo w prawie każdym po zakupie poza sprawami papierkowymi są do zrobienia jakieś drobiazgi lub nieco poważniejsze rzeczy które wychodzą jakiś czas po zakupie)
Klas napisał/a: no i mercedes, chociaż podobno to kupa plastiku?
Moim skromnym zdaniem wszystkie popularne samochody wyprodukowane po drugiej połowie lat -90 to kupa plastiku. Niektóre są na prawdę świetnymi kupami plastiku ale nadal...
Htsz napisał/a: Moja mama jak zdała prawo jazdy to sprawiła sobie Golfa2, sprowadzonego z Niemiec. Stand bardzo dobry, ludzie myśleli, że licznik kręcony, bo miał nieduży przebieg (jak na swój rocznik) i był świetnie utrzymany. Ma go już 4 lata, jest tani w utrzymaniu, rzadko się psuje.
Musieliście mieć duże szczęście. Szczerze mówiąc Golfa II jako pierwszego auta dziś bym nie polecał, baaardzo ciężko jest znaleźć jakiś przyzwoity egzemplarz, zresztą z tego co pamiętam nawet ostatnie wyprodukowane II dziś mają już ponad 20 lat więc zostawmy je pasjonatom i szukającym bazy do jakiegoś projektu.
Htsz napisał/a: Cytat ps. baaaardzo lubie Golfa III i na początek byłby idealny  cena to pewnie maks 10tys. z tego co mi wiadomo to trójki często się psują.
To samo co z Golfem II, ciężko znaleźć nie zajechany i nie składany z przystanku egzemplarz.
A co do psucia to konkrety poproszę bo psuje się każdy samochód każdej marki.
Więc podsumowując niech autor sprecyzuje czego dokładnie potrzebuje. |
| |