Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 30
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: nad morze czy w góry?
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 38371

PostForum: HydePark   Wysłany: 2016-02-27, 15:27   Temat: nad morze czy w góry?
Ze względu na to, że częściej przebywam nad morzem (co jest związane z miejscem zamieszkania) bardziej mnie ciągnie w góry, podejrzewam że sporo osób ma podobnie :)
  Temat: Jak się pozbywać zużytych tonerów z drukarki?
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4285

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2016-02-27, 15:25   Temat: Jak się pozbywać zużytych tonerów z drukarki?
Takie tonery trzeba przekazać do utylizacji. Jeśli nie masz nigdzie blisko zapytaj w sklepie komputerowym w swojej okolicy. Sam w takim sklepie pracuję i raczej nie stwarzam problemów klientom, którzy chcą utylizację u mnie do przekazania zostawić.
  Temat: Najbardziej męski sport ?
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 88900

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2016-02-27, 10:04   Temat: Najbardziej męski sport ?
Mi się wydaję, że najbardziej męski nie musi być wybitnie ekstremalny. Może golf? Sport prawdziwych dżentelmenów.
  Temat: [serial] True Detective
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2479

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2016-02-26, 22:04   Temat: [serial] True Detective
Widzę, że temat się szybko urwał a nie uważam że tak powinno być :D
Serial jest genialny i mimo tej lawiny hejtu na dugi sezon polecam oba.
  Temat: Tatuaż
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 158
Wyświetleń: 95602

PostForum: HydePark   Wysłany: 2016-02-26, 22:02   Temat: Tatuaż
Osobiście nie uważam tego, za debilizm. Kiedyś bardzo chciałem posiadać rękaw (broń boże tribal!) ale od kiedy zacząłem znajdować inne wydatki odpuściłem szybko z tego pomysłu.
  Temat: Wasze ulubione gry z dzieciństwa? :D
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 22579

PostForum: Gry   Wysłany: 2016-02-26, 21:57   Temat: Wasze ulubione gry z dzieciństwa? :D
Ulubioną grą do której czuję ogromny sentyment to Contra. Jeśli zaś chodzi o pierwszą grę ma pc, to pamiętam jak na swoim pentium 4 z płytki play instalowałem warlords battlecry 2 i byłem w niebo wzięty :D

Strona 3 z 3
Skocz do: