| Autor |
Wiadomość |
Temat: nad morze czy w góry? |
pawianfilmuje
Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 38371
|
Forum: HydePark Wysłany: 2016-02-27, 15:27 Temat: nad morze czy w góry? |
Ze względu na to, że częściej przebywam nad morzem (co jest związane z miejscem zamieszkania) bardziej mnie ciągnie w góry, podejrzewam że sporo osób ma podobnie |
Temat: Jak się pozbywać zużytych tonerów z drukarki? |
pawianfilmuje
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4285
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2016-02-27, 15:25 Temat: Jak się pozbywać zużytych tonerów z drukarki? |
| Takie tonery trzeba przekazać do utylizacji. Jeśli nie masz nigdzie blisko zapytaj w sklepie komputerowym w swojej okolicy. Sam w takim sklepie pracuję i raczej nie stwarzam problemów klientom, którzy chcą utylizację u mnie do przekazania zostawić. |
Temat: Najbardziej męski sport ? |
pawianfilmuje
Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 88900
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2016-02-27, 10:04 Temat: Najbardziej męski sport ? |
| Mi się wydaję, że najbardziej męski nie musi być wybitnie ekstremalny. Może golf? Sport prawdziwych dżentelmenów. |
Temat: [serial] True Detective |
pawianfilmuje
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2479
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2016-02-26, 22:04 Temat: [serial] True Detective |
Widzę, że temat się szybko urwał a nie uważam że tak powinno być
Serial jest genialny i mimo tej lawiny hejtu na dugi sezon polecam oba. |
Temat: Tatuaż |
pawianfilmuje
Odpowiedzi: 158
Wyświetleń: 95602
|
Forum: HydePark Wysłany: 2016-02-26, 22:02 Temat: Tatuaż |
| Osobiście nie uważam tego, za debilizm. Kiedyś bardzo chciałem posiadać rękaw (broń boże tribal!) ale od kiedy zacząłem znajdować inne wydatki odpuściłem szybko z tego pomysłu. |
Temat: Wasze ulubione gry z dzieciństwa? :D |
pawianfilmuje
Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 22579
|
Forum: Gry Wysłany: 2016-02-26, 21:57 Temat: Wasze ulubione gry z dzieciństwa? :D |
Ulubioną grą do której czuję ogromny sentyment to Contra. Jeśli zaś chodzi o pierwszą grę ma pc, to pamiętam jak na swoim pentium 4 z płytki play instalowałem warlords battlecry 2 i byłem w niebo wzięty |
| |