Autor |
Wiadomość |
Temat: Ulotki w miejscach publicznych - przystanki, słupy itp. |
adrkwi
Odpowiedzi: 51
Wyświetleń: 16030
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-08-31, 01:12 Temat: Ulotki w miejscach publicznych - przystanki, słupy itp. |
Wojciech W. napisał/a: Dorzucę jeszcze kilka groszy od siebie. Ulotki kojarzą mi się z masówką i zaśmiecaniem przestrzenii. Osobiście nigdy nie czytam wręczanych mi na ulicy ulotek, a przyjmuję je jedynie ze względu na rozdających - oni w ten sposób ciężko pracują. Jeśli obracasz się w kręgach osób potencjalnie zainteresowanych blogosferą, warto moim zdaniem przygotować sobie wizytówkę. Elegancką, z klasą i z gustem. Ulotka to kawałek papieru. Wizytówka wciąż mimo wszystko kojarzy się z profesjonalizmem.
Subtelnie zaprojektowana ulotka może odnieść duży sukces. Wizytówka? Daj czytelnikowi wizytówkę, pytanie po co? |
adrkwi
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-08-29, 14:14 Temat: Ulotki w miejscach publicznych - przystanki, słupy itp. |
Wyrzucasz do kosza badziewne ulotki, jeśli jest jakaś dobrze zaprojektowana to zwrócisz na nią uwagę i zapamiętasz co trzeba. To, że nie słyszałeś o promocji bloga za pomocą ulotek to mało istotna informacja, o telefonie komórkowym, odtwarzaczu mp3 też nikt nigdy nie słyszał a jednak je skonstruowali. Każde działanie jest dobre, kwestia żeby nie nadwyrężyć się zbytnio finansowo a efekt był wymierny. |
adrkwi
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-08-26, 12:18 Temat: Ulotki w miejscach publicznych - przystanki, słupy itp. |
adrkwi napisał/a: to samo w przypadku koszulek. Adres dałbym raczej w okolicach klatki piersiowej - szczególnie w wersji dla pań ;D w wersji męskiej coś (logo, obiekt) co zwróci uwagę.
Jasne, że skuteczniejsze ale nie sądzę by ktoś miał ochotę to nosić, zabieg jaki ja zrobiłem na swoim projekcie zwiększa prawdopodobieństwo, że t-shirt nie skończy jak szmata do podłogi. |
adrkwi
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-08-24, 16:46 Temat: Ulotki w miejscach publicznych - przystanki, słupy itp. |
chomik21m napisał/a: adrkwi, Możesz powiedzieć, ile kosztuje zrobienie koszulki z własnym napisem i gdzie coś takiego zrobić?
Projekt zrobiłem sam ale sporo stron daje możliwość "zaprojektowania" t-shirtu z widoku strony internetowej np http://koszulka.pl/koszulkomat
Moje nadruki zostały wydrukowane przez http://naklate.pl ale to w ramach współpracy, której wynikiem jest ta koszulka http://powiedzialem.pl/ki...powiedzialempl/ |
Temat: Profil i strona bloga na Google+ |
adrkwi
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 8248
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-08-24, 14:40 Temat: Profil i strona bloga na Google+ |
Siedzę na fejsie, g+, twitterze, instagramie, zaraz na nk pewnie wejdę no bo po co zamykać sobie kanał dystrybucyjny? |
adrkwi
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-08-24, 14:31 Temat: Ulotki w miejscach publicznych - przystanki, słupy itp. |
Każda forma pchania się do przodu daje korzyści, ja mam np swój własny t-shirt, chodzę w nim, ma to jakiś mały skutek, drugi poleciał w konkursie i zwyciężczyni pewnie robi to samo =) a co będzie lepszą reklamą jak adres strony na kobiecym ciele? |
Temat: Jak rozpowszechnić bloga? |
adrkwi
Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 97972
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-07-16, 11:17 Temat: Jak rozpowszechnić bloga? |
Ode mnie: http://powiedzialem.pl/tech/jak-wypromowac-bloga/
Zebrałem się w sobie, kilka (myślę) cennych podpowiedzi. |
Temat: [opinia] Co myślisz o szablonie 'Confidence'? |
adrkwi
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 1765
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-06-28, 01:10 Temat: [opinia] Co myślisz o szablonie 'Confidence'? |
Wywaliłbym ten top szary, zmienił na coś ale sam nie wiem teraz na co dokładnie. Tak poza tym jest fajny. |
Temat: [porada] Ugryź - czy oznaczyć rozsuwane menu? |
adrkwi
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 2494
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-06-26, 18:04 Temat: [porada] Ugryź - czy oznaczyć rozsuwane menu? |
Połapią się ale nie będą tam spodziewali się menu tylko odnośnika do strony głównej. Jeśli ktoś będzie szukał wzrokowo menu to będzie dobrze ukryte dla niego. |
Temat: [galeria zdjęć] Ursus - opuszczona fabryka |
adrkwi
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 4480
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2013-06-24, 18:50 Temat: [galeria zdjęć] Ursus - opuszczona fabryka |
najchętniej na podstawie 2 bądź 3 zrobiłbym sobie szablon do bloga. |
Temat: Pozycjonowanie - opłaca się? |
adrkwi
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 13138
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-06-12, 22:15 Temat: Pozycjonowanie - opłaca się? |
U mnie też znaczna część wejść pochodzi z wyszukiwarek ale czy opłaca się pozycjonować bloga pod frazy blog lifestyle czy blog ogrodniczy? Wyjątkiem jest chyba tylko blog modowy. |
Temat: Pozycjonowanie - opłaca się? |
adrkwi
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 13138
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-06-12, 19:05 Temat: Pozycjonowanie - opłaca się? |
Jak myślicie, opłaca się pozycjonować bloga? Np, ja uznałem, że na frazę blog lifestyle wypozycjonuje się samodzielnie na pierwszą stronę, aktualnie jestem nawet na pierwszym miejscu tylko co z tego skoro nie przekłada się to na wejścia. Jest wgl jakiś sens pozycjonować bloga na wybrane frazy? Nie lepiej skupić się na budowaniu marki tak aby ona była wyszukiwana? |
|