Autor |
Wiadomość |
Temat: Android, Symbian, Windows Mobile, ... ? |
adrkwi
Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 22843
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2013-01-23, 21:36 Temat: Android, Symbian, Windows Mobile, ... ? |
Nabicie wyszło poprzez promowanie aukcji na facebooku (obiło mi się, że na kilku stronkach fejsbuka została wykupiona reklama ~koszt pojedynczej to 4 zł).
Z tego co ja doświadczyłem iOS od Appla jest tym samym co Android, tylko że ten pierwszy jest płatny, jeśli Cię stać to spokojnie możesz to wybierać. Wszystko robisz dwoma kliknięciami, które kosztują np 10$ a w Androidzie to samo kosztuje odrobinę szperania w google ale jest darmowe. |
Temat: NK vs. FB |
adrkwi
Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 21943
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2013-01-23, 21:28 Temat: NK vs. FB |
Zdecydowanie FACEBOOK, imperium Zuckerberga ma w swoich łapach inne narzędzia pozwalające podtrzymywać tego giganta przy życiu, np Instagram. Facebook jest społecznościowym google |
Temat: [szok] Co się dzieje z facetami ?! |
adrkwi
Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 24598
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-01-23, 21:19 Temat: [szok] Co się dzieje z facetami ?! |
Solarium nie do końca jest gejowskie, świetnie działa na krosty, dermatolodzy czasem sami wysyłają ale faktycznie jak gość chodzi systematycznie 3x w tygodniu to robi się lekko niefajnie.
Ja jestem za przywróceniem obowiązkowej służby wojskowej, może to wyprostuje te mózgi. Szczególnie te małoletnie wychowane na MTV |
Temat: Jaki program do stworzenia logotypu? najlepiej darmowy |
adrkwi
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 9619
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2013-01-23, 21:09 Temat: Jaki program do stworzenia logotypu? najlepiej darmowy |
Jeśli grafika wektorowa to inkscape, rastrowa to gimp - oba darmowe i całkiem potężne narzędzia, nie ma co wybrzydzać. |
Temat: gdzie mogę pisać na forum? wszędzie limity |
adrkwi
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 14407
|
Forum: Pomoc techniczna Wysłany: 2013-01-23, 20:53 Temat: gdzie mogę pisać na forum? wszędzie limity |
Htsz napisał/a: Co ważniejsze prowadzone są w nich ciekawe dyskusje
To już zostaw ocenie indywidualnej.
Htsz napisał/a: To nie jest oficjalny support Bloggera, zasady są takie a nie inne.
Czy ja coś o jakimś Bloggerze wspominałem? Skoro mi odpowiadasz to odpowiadaj wyłącznie na moje posty a nie ogół, bo ten mnie nie interesuję.
Cytat nie mój problem, że niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem.
To rejestracja nie jest na tyle jasno opisana, żeby nie wpaść. W regulaminie na temat ograniczeń nie ma nawet wzmianki a odsyłacz do przewodnika po forum jest kompletnie nie trafionym pomysłem, uważaj bo ktoś to kliknie a jeśli już to zrobi to na pewno w 3 sekundy zamknie forum albo zarejestruje się bez zaznajomienia z tymi wszystkimi temacikami. To tak jakby czytać instrukcje obsługi myszki komputerowej.
Cytat gdyby nie te restrykcje to dominowaliby tu spamerzy piszący posty by pozycjonować swoje strony lub reklamować produkty.
nofollow + pisanie w dziale po uzyskaniu określonej liczbie postów. |
adrkwi
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2013-01-23, 20:52 Temat: Android, Symbian, Windows Mobile, ... ? |
Basia napisał/a: Android.... chociaż ciągnie mnie do iphona
http://allegro.pl/show_item.php?item=2970410165 pozwolę sobie zaprosić do przeczytania opisu aukcji, bezcenny |
Temat: gdzie mogę pisać na forum? wszędzie limity |
adrkwi
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 14407
|
Forum: Pomoc techniczna Wysłany: 2013-01-23, 18:40 Temat: gdzie mogę pisać na forum? wszędzie limity |
Htsz napisał/a: spędzili ponad 80% więcej czasu niż w 2011 roku kiedy nie było ograniczeń Dziwne co nie?
normalne, skoro musieli doszukiwać się działów, w których będą mogli cokolwiek nabić żeby następnie podzielić się swoim problemem w innym zablokowanym dziale, to po prostu zajmuje czas i wciąż jest sztuczne. |
Temat: Co jest lepsze od seksu? |
adrkwi
Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 31237
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-01-23, 18:21 Temat: Co jest lepsze od seksu? |
Podwójny seks? |
adrkwi
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2013-01-23, 17:14 Temat: Android, Symbian, Windows Mobile, ... ? |
Android zdecydowanie najlepszy, iOS dobry jeśli mamy inne urządzenia apple w domu. Windows Mobile porażka a Windows Phone nie testowałem jeszcze. |
|