Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 73
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [blogger] Jak ukryć etykiety i autora pod postem?
HitFan

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 10927

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2016-09-10, 20:26   Temat: [blogger] Jak ukryć etykiety i autora pod postem?
Po prostu skasować całą sekcję post-footer ;)
  Temat: [Blog] Jak przywrócić poprzednią zawartość strony lub posta?
HitFan

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 2173

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2016-09-05, 21:31   Temat: [Blog] Jak przywrócić poprzednią zawartość strony lub posta?

Htsz napisał/a:

, dlatego warto dbać o to by blog był indeksowany przez roboty wyszukiwarek.

Są jakieś wskazówki, żeby to działało jak trzeba?
  Temat: [opinia] Świat Wojowniczki
HitFan

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 2557

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2016-09-02, 20:58   Temat: [opinia] Świat Wojowniczki
-moim zdaniem jest spójny
-wydaje mi się, że wszystko się w miarę trzyma całości
-jakiś temat przewodni jest. Opowiadasz o przeżyciach i dajesz wskazówki
-zdecydowanie lepiej ujednolicić :)

Szablon jest bardzo prosty, ale dzięki temu czytelny. Nic nie rozprasza i pozwala w całości skupić się na tekście :)
  Temat: [ocena] Co sądzicie o Rajdowej Kolekcji
HitFan

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 7765

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2016-08-24, 10:07   Temat: [ocena] Co sądzicie o Rajdowej Kolekcji
Pomysł dobry, ale doświadczenia stricte z motoryzacją mam mało. A prawdziwych aut rajdowych nie miałem okazji"dotknąć".
Stąd właśnie taki profil kolekcji. Na żywo tych aut nie zobaczę, dlatego zbieram ich miniatury :)
HitFan

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2016-08-23, 23:13   Temat: [ocena] Co sądzicie o Rajdowej Kolekcji
Już wszystkie stopki poprawione. Jeszcze raz dziękuję ;)
HitFan

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2016-08-22, 10:59   Temat: [ocena] Co sądzicie o Rajdowej Kolekcji
Dziękuję za opinię i wyłapanie błędów.
Wiedziałem tylko o problemach z linkami do udostępniania. Niestety nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Kod jest identyczny jak w stopce na stronie głównej, w której odstępy są dobrze zachowane.
Teksty już spolszczyłem, natomiast nie wiem co boli stopkę, bo jest wycentrowana, tylko ma jakiś spory margines po prawej. Będę musiał jeszcze raz siąść i przejrzeć kod.

Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa :)
  Temat: [blogger] Jak zmienić kolor tekstu w gadżecie Ankieta (Poll)
HitFan

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5029

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2016-08-19, 08:25   Temat: [blogger] Jak zmienić kolor tekstu w gadżecie Ankieta (Poll)
Temat trochę stary, ale pozwolę zapytać. Czy przez ten rok coś się zmieniło i można zmieniać kolory?
  Temat: Uaktualnienie do Windows 10 - jak usunąć?
HitFan

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3616

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2016-08-17, 16:17   Temat: Uaktualnienie do Windows 10 - jak usunąć?
Możesz też te problematyczne aktualizacje ukryć, wtedy nie powinny się pobierać :)
  Temat: [blogger, błąd] Nie można zapisać gadżetu lista linków
HitFan

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 1666

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2016-08-17, 06:53   Temat: [blogger, błąd] Nie można zapisać gadżetu lista linków
O, już działa. To super. ;) Temat chyba do zamknięcia
HitFan

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2016-08-16, 22:55   Temat: [blogger, błąd] Nie można zapisać gadżetu lista linków
W porządku, właśnie miałem pisać, że znalazłem temat na forach Googla sprzed 15 godzin, w którym ludzie zgłaszają ten problem. Tutaj link dla zainteresowanych jsk coś: https://productforums.goo...ger/WvKSatxdQy0
HitFan

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2016-08-16, 21:44   Temat: [blogger, błąd] Nie można zapisać gadżetu lista linków
Jeden problem rozwiązany, a pojawił się drugi, dosyć dziwny. Tym razem chodzi o oba adresy:

Kod

hitfanowemodele.blogspot.com (testowy) i rajdowakolekcja.blogspot.com (główny)

Mianowicie wchodzę w edycję gadżetu "Lista linków", wszystko w nim zmieniam tak jak chcę, a po naciśnięciu "Zapisz" nic się nie dzieje. Jeszcze wczoraj normalnie mogłem go edytować,a dziś nic... Próbowałem na obu stronach, na testowym wybierałem różne szablony. jednak i tak po najechaniu na przycisk zapisz pojawia się tylko w rogu "javascript:void(0)" i nic innego się nie dzieje :/ , gadżet w ogóle się nie zapisuje

Nie jest to też wina przeglądarki, bo sprawdziłem na Chrome i Edge na kompie oraz Chrome na telefonie. Po prostu po naciśnięciu przycisku zapisz nic się nie dzieje :/
HitFan

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2016-08-16, 11:02   Temat: [ocena] Co sądzicie o Rajdowej Kolekcji
Dziękuję za opinię ;) Bardzo mnie cieszy, że odwiedzin nie uważasz za zmarnowany czas. Aktualnie pracuje nad nowym wyglądem i nawet to jakoś wygląda, aczkolwiek jeszcze parę dni mi zajmie, zanim będzie gotowy do wrzucenia na bloga. Co do zdjęć to niestety na razie więcej nie wyciągnę :/

Jak nowy szablon mi się uda, to na pewno dam tu znać :)

Strona 3 z 7
Skocz do: