| Autor |
Wiadomość |
Temat: [blogger] Jak ukryć etykiety i autora pod postem? |
HitFan
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 10927
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2016-09-10, 20:26 Temat: [blogger] Jak ukryć etykiety i autora pod postem? |
Po prostu skasować całą sekcję post-footer |
Temat: [Blog] Jak przywrócić poprzednią zawartość strony lub posta? |
HitFan
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 2173
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2016-09-05, 21:31 Temat: [Blog] Jak przywrócić poprzednią zawartość strony lub posta? |
Htsz napisał/a: , dlatego warto dbać o to by blog był indeksowany przez roboty wyszukiwarek.
Są jakieś wskazówki, żeby to działało jak trzeba? |
Temat: [opinia] Świat Wojowniczki |
HitFan
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 2557
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2016-09-02, 20:58 Temat: [opinia] Świat Wojowniczki |
-moim zdaniem jest spójny
-wydaje mi się, że wszystko się w miarę trzyma całości
-jakiś temat przewodni jest. Opowiadasz o przeżyciach i dajesz wskazówki
-zdecydowanie lepiej ujednolicić
Szablon jest bardzo prosty, ale dzięki temu czytelny. Nic nie rozprasza i pozwala w całości skupić się na tekście |
Temat: [ocena] Co sądzicie o Rajdowej Kolekcji |
HitFan
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 7765
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2016-08-24, 10:07 Temat: [ocena] Co sądzicie o Rajdowej Kolekcji |
Pomysł dobry, ale doświadczenia stricte z motoryzacją mam mało. A prawdziwych aut rajdowych nie miałem okazji"dotknąć".
Stąd właśnie taki profil kolekcji. Na żywo tych aut nie zobaczę, dlatego zbieram ich miniatury |
HitFan
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2016-08-23, 23:13 Temat: [ocena] Co sądzicie o Rajdowej Kolekcji |
Już wszystkie stopki poprawione. Jeszcze raz dziękuję |
HitFan
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2016-08-22, 10:59 Temat: [ocena] Co sądzicie o Rajdowej Kolekcji |
Dziękuję za opinię i wyłapanie błędów.
Wiedziałem tylko o problemach z linkami do udostępniania. Niestety nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Kod jest identyczny jak w stopce na stronie głównej, w której odstępy są dobrze zachowane.
Teksty już spolszczyłem, natomiast nie wiem co boli stopkę, bo jest wycentrowana, tylko ma jakiś spory margines po prawej. Będę musiał jeszcze raz siąść i przejrzeć kod.
Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa |
Temat: [blogger] Jak zmienić kolor tekstu w gadżecie Ankieta (Poll) |
HitFan
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5029
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2016-08-19, 08:25 Temat: [blogger] Jak zmienić kolor tekstu w gadżecie Ankieta (Poll) |
| Temat trochę stary, ale pozwolę zapytać. Czy przez ten rok coś się zmieniło i można zmieniać kolory? |
Temat: Uaktualnienie do Windows 10 - jak usunąć? |
HitFan
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3616
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2016-08-17, 16:17 Temat: Uaktualnienie do Windows 10 - jak usunąć? |
Możesz też te problematyczne aktualizacje ukryć, wtedy nie powinny się pobierać |
Temat: [blogger, błąd] Nie można zapisać gadżetu lista linków |
HitFan
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 1666
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2016-08-17, 06:53 Temat: [blogger, błąd] Nie można zapisać gadżetu lista linków |
O, już działa. To super. Temat chyba do zamknięcia |
HitFan
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2016-08-16, 22:55 Temat: [blogger, błąd] Nie można zapisać gadżetu lista linków |
| W porządku, właśnie miałem pisać, że znalazłem temat na forach Googla sprzed 15 godzin, w którym ludzie zgłaszają ten problem. Tutaj link dla zainteresowanych jsk coś: https://productforums.goo...ger/WvKSatxdQy0 |
HitFan
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2016-08-16, 21:44 Temat: [blogger, błąd] Nie można zapisać gadżetu lista linków |
Jeden problem rozwiązany, a pojawił się drugi, dosyć dziwny. Tym razem chodzi o oba adresy: Kod hitfanowemodele.blogspot.com (testowy) i rajdowakolekcja.blogspot.com (główny)
Mianowicie wchodzę w edycję gadżetu "Lista linków", wszystko w nim zmieniam tak jak chcę, a po naciśnięciu "Zapisz" nic się nie dzieje. Jeszcze wczoraj normalnie mogłem go edytować,a dziś nic... Próbowałem na obu stronach, na testowym wybierałem różne szablony. jednak i tak po najechaniu na przycisk zapisz pojawia się tylko w rogu "javascript:void(0)" i nic innego się nie dzieje , gadżet w ogóle się nie zapisuje
Nie jest to też wina przeglądarki, bo sprawdziłem na Chrome i Edge na kompie oraz Chrome na telefonie. Po prostu po naciśnięciu przycisku zapisz nic się nie dzieje |
HitFan
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2016-08-16, 11:02 Temat: [ocena] Co sądzicie o Rajdowej Kolekcji |
Dziękuję za opinię Bardzo mnie cieszy, że odwiedzin nie uważasz za zmarnowany czas. Aktualnie pracuje nad nowym wyglądem i nawet to jakoś wygląda, aczkolwiek jeszcze parę dni mi zajmie, zanim będzie gotowy do wrzucenia na bloga. Co do zdjęć to niestety na razie więcej nie wyciągnę
Jak nowy szablon mi się uda, to na pewno dam tu znać |
| |