Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 351
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Przytyć!!!
Alabastrova

Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 17206

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-08-08, 12:30   Temat: Przytyć!!!

Silaqui napisał/a:

Już nawet badania sobie robiłam, czy przypadkiem nie mam problemów z tarczycą

No właśnie miałam zupełnie odwrotnie. Jestem bardzo tłusta i bardzo bardzo przytyłam przez ostatnie miesiące jakbym wcześniej była niewystarczająco po prostu spasiona krótko ujmując. Robię badania, paczę na wyniki, a tam tarczyca. ole!

Róbcie lepiej badania za wczasu jeżeli waga Was niepokoi ;) czy to zbyt niska, czy też tak jak u mnie nadmiernie wysoka.

Zazdraszczam. Bardzo. Powinniście się cieszyć, a nie narzekać ;) Grubi mają gorzej w zyciu.
  Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi?
Alabastrova

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 38665

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2012-08-02, 18:37   Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi?
Ja mam na dzwonek sernik ;)
jeżeli chodzi o budzik to od jakiegos czasu jest to samodzielnie okrojona piosenka Czesława Dzień Dobry :P
  Temat: Książki fantasy i nie tylko.
Alabastrova

Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 24673

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2012-08-02, 13:49   Temat: Książki fantasy i nie tylko.
Angelologia - wciągająca opowieść o badaczach aniołów i samych niebiańskich postaciach :)
  Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
Alabastrova

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 34039

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2012-08-01, 10:26   Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
Nigdy ponieważ nie było takiej potrzeby. Teraz gdy ową odczuwam nadal ich nie biorę bo szkoda mi pieniędzy i przekonania co do celu tychże korków. Przecież siedzę całodobowo w 4ch ścianach od 3lat. Niby do kogo mam rozmawiać?
  Temat: na co wydajesz pieniądze?
Alabastrova

Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 45064

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-07-31, 17:29   Temat: na co wydajesz pieniądze?
Na gadżety elektroniczne (i aparaty foto) potrafię wydać grube tysiące. Pomagają stworzyć iluzję szczęscia i bogactwa. Zabijają moj czas wolny.
Na książki, których nigdy za wiele.
Na perfumy, za to nie przepadam za kosmetykami 'kolorowymi' i 'pielegnacyjnymi' zwłaszcza.
Na marzenia małe i większe typu kolczyk, tatuaż, biżuteria i inne drobiazgi.
Na ubrania prawie wcale. Nie lubię zakupów odziezowych.
Niestety sporo pieniędzy wydaję na karty do telefonu... lubię smsy.
Na prezenty dla innych. Zawsze zakładam sobie, że tylko drobiazg kupię ale jak się rozpędzę to prezent kosztuje dużo za dużo.
  Temat: Flavors.me - czyli Twoje linki w jednym miejscu
Alabastrova

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4294

PostForum: Internet   Wysłany: 2012-07-30, 08:20   Temat: Flavors.me - czyli Twoje linki w jednym miejscu

Htsz napisał/a:

kiedyś sobie zrobiłem sam coś podobnego ;) http://profil.htsz.pl/ niebawem nad tym popracuję i trochę rzeczy uaktualnię.

ile Ty tego tam masz :D a myślałam, że to ja jestem "wszędobylska" :P połowy ikon nawet nie znam!:P

Dobra rzecz dla kogoś, kto robi coś czym mógłby się chwalić. Raczej nie dla prywatnej osoby, która prowadzi osobiste blogi czy żyje w interenetowym świecie do połowy niewidoczna ;) więc nie dla mnie...
  Temat: sposób na piękne włosy
Alabastrova

Odpowiedzi: 115
Wyświetleń: 38422

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-07-28, 15:54   Temat: sposób na piękne włosy
Ja mimo że farbuję włosy od 13roku życia farbą z amoniakiem, nie żadnymi szamponetkami dla dzieci, nigdy niczego specjalnego z nimi nie robiłam. Myję je codziennie, najczęściej Timotei do włosów brązowych lub Head&Shoulders przeiwłupiezowym/mentolowaym(miętowym?:P) raz na kilka miesięcy przez okres ok tygodnia. Jeżeli jest jakaś odzywka to ją stosuję, jeżeli nie to nie.
Nie prostuję włosów bo mam naturalnie proste, nie przedłużam bo mam swoje naturalne długie... Staram się nie suszyć ale różnie bywa ;) Nie odwiedzam fryzjera częściej niż raz na 2lata. Końcówki podcinam co 3-5 miesięcy sama albo robi to siostra przy okazji farbowania.
Pewie nie sa wypielęgnowane tak jak większości dziewczyn ale ja nie jestem typem dziuń-dziuni, która tone kosmetyków na siebie nawala, na każda części ciała oddzielna półka upiększaczy w łazience. Nie mój styl ;)
  Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza?
Alabastrova

Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 49096

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-07-27, 11:41   Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza?
U mężczyzny usta i dłonie, u kobiety oczy i szyja ;P
  Temat: Najseksowniejszy polski / zagraniczny aktor to...
Alabastrova

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 15208

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-07-27, 11:11   Temat: Najseksowniejszy polski / zagraniczny aktor to...
Chris Evans bezapelacyjnie (jaki jest Twoj numer?) ;p miękną mi kolana gdy go widzę ;p
Podobnie Gerard Butler znany z PS I love You albo Brzydkiej prawdy ;)

Polskich aktorów cięzko nazwać seksownymi, ja przynajmniej nie moge sobie nawiska żadnego z takich przypomnieć... Bartosz Arłukowicz? No polityk też jest aktorem ;P
  Temat: Najseksowniejsza polska / zagraniczna aktorka to...
Alabastrova

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 8878

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-07-27, 11:06   Temat: Najseksowniejsza polska / zagraniczna aktorka to...
Najbardziej seksowna aktorka?
Katherine Zeta Jones - mnie osobiscie urabia ;) Piekne zmyslowe usta, idealny biust, nie za chuda (nie lubię chudych, szczupłych kobiet, mężczyzn również), ciemne włosy i błysk w oku. Dla mnie to jest seksapeal :P

jeżeli chodzi o rodaczkę...
Myślę, że Anna Mucha jest seksowana, aczkolwiek aktorka z niej średnia ;)
  Temat: [TVN] Top Model
Alabastrova

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 8590

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-07-27, 10:31   Temat: [TVN] Top Model

will89 napisał/a:

Na pewno nowa edycja zaskoczy nas tylko nowymi dramatami ;)

Bardzo mi przykro to stwierdzać ale nowej edycji (Trzeciej!) nie bedzie... sponsorzy sie wycofali po tym jak na wizji Pan Woliński badał naturalność biustu jednej z uczestniczek ;D
  Temat: Samochód moich marzeń
Alabastrova

Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 78265

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-07-25, 18:27   Temat: Samochód moich marzeń
Czarny Garbusek z białą skórką w środku ;)

Strona 28 z 30
Skocz do: