Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 28
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: AKTYWNY ELEMENT
solex

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3277

PostForum: Internet   Wysłany: 2006-06-22, 20:10   Temat: AKTYWNY ELEMENT
Mam maly problem. Po otwarciu okna przegladarki i otwarciu strony,
pojawia mi sie jakas np. reklama. Po najechaniu na nia myszka
obrzeze owej aktywnej ramki jest zaznaczone cienka linia a z boku
informacja "kliknij aby uaktywnic i uzywac ten format" Nigdy tego
nie mialem i prawde mówiac nie wiem co zrobic, azeby tego nie
bylo ????
System op Windows XP- IE 6.0
Za pomoc z góry wielkie dzieki :|

solex
  Temat: DrTweak XP
solex

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3754

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2006-06-18, 07:21   Temat: DrTweak XP

moron napisał/a:

solex napisał/a:

Ikona katalogu widoczna jest jako katalog został zablokowan,lecz po kliknięciu otwiera się noramalnie - a nie powinna !!
mozesz napisac po polsku?
bo za bardzo nie rozumiem o co ci chodzi... :zdegustowany:

RE: Napiszę to inaczej :) Ikonka dowolnego (folderu) po zablokowaniu widoczna jest w postaci zamkniętej kłódki. Klikając na nią powinien się otworzyć program j/wt i żądać podanie hasła dostępu (odblokowania) w/w katalogu. Jednak tak się nie dzieje, pomimo widocznego zablokowania (katalogu) można go otworzyć bez podania hasła.
I to jest powodem mojego niezrozumienia tejże sytuacji :niepewny:

solex
  Temat: DrTweak XP
solex

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3754

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2006-06-17, 21:09   Temat: DrTweak XP
Zainstalowałem program DrTweak XP v1.75 lecz nie wiem co może być powodem braku blokady folderu, pomimo prawidłowego wprowadzeniu hasła.Ikona katalogu widoczna jest jako katalog został zablokowan,lecz po kliknięciu otwiera się noramalnie - a nie powinna !!
Co może być przyczyną tego zaistniałego faktu ??
System op.Windows XP

solex
  Temat: powolne zamykanie / otwieranie systemu
solex

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 6550

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2006-06-04, 14:57   Temat: powolne zamykanie / otwieranie systemu
Nie mogę znaleźć przyczyny powolnego zamykania sie systemu i otwierania. Czas obydwu ok. 25 sek Pomimo, że (odchaczyłem ) większość programów które uruchamiają się podczas ładowania. System op. Windows XP

solex

Strona 3 z 3
Skocz do: