|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: AKTYWNY ELEMENT |
solex
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3277
|
Forum: Internet Wysłany: 2006-06-22, 20:10 Temat: AKTYWNY ELEMENT |
Mam maly problem. Po otwarciu okna przegladarki i otwarciu strony,
pojawia mi sie jakas np. reklama. Po najechaniu na nia myszka
obrzeze owej aktywnej ramki jest zaznaczone cienka linia a z boku
informacja "kliknij aby uaktywnic i uzywac ten format" Nigdy tego
nie mialem i prawde mówiac nie wiem co zrobic, azeby tego nie
bylo ????
System op Windows XP- IE 6.0
Za pomoc z góry wielkie dzieki
solex |
Temat: DrTweak XP |
solex
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3754
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-06-18, 07:21 Temat: DrTweak XP |
moron napisał/a: solex napisał/a: Ikona katalogu widoczna jest jako katalog został zablokowan,lecz po kliknięciu otwiera się noramalnie - a nie powinna !! mozesz napisac po polsku?
bo za bardzo nie rozumiem o co ci chodzi...
RE: Napiszę to inaczej Ikonka dowolnego (folderu) po zablokowaniu widoczna jest w postaci zamkniętej kłódki. Klikając na nią powinien się otworzyć program j/wt i żądać podanie hasła dostępu (odblokowania) w/w katalogu. Jednak tak się nie dzieje, pomimo widocznego zablokowania (katalogu) można go otworzyć bez podania hasła.
I to jest powodem mojego niezrozumienia tejże sytuacji
solex |
Temat: DrTweak XP |
solex
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3754
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-06-17, 21:09 Temat: DrTweak XP |
Zainstalowałem program DrTweak XP v1.75 lecz nie wiem co może być powodem braku blokady folderu, pomimo prawidłowego wprowadzeniu hasła.Ikona katalogu widoczna jest jako katalog został zablokowan,lecz po kliknięciu otwiera się noramalnie - a nie powinna !!
Co może być przyczyną tego zaistniałego faktu ??
System op.Windows XP
solex |
Temat: powolne zamykanie / otwieranie systemu |
solex
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 6550
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-06-04, 14:57 Temat: powolne zamykanie / otwieranie systemu |
Nie mogę znaleźć przyczyny powolnego zamykania sie systemu i otwierania. Czas obydwu ok. 25 sek Pomimo, że (odchaczyłem ) większość programów które uruchamiają się podczas ładowania. System op. Windows XP
solex |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |