Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 15
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Audiobooki
Koniuu

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 2371

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2016-11-10, 21:58   Temat: Audiobooki
Ostatnio słyszałam taki sposób, żeby szybciej czytać książkę tzn. kupić i książkę i audiobook i przyspieszyć go np x2 i jednocześnie śledzić tekst w książce :D Osobiście nie przepadam za audiobookami, ponieważ łatwi się rozpraszam i musiałabym słuchać z zamkniętymi oczami i pewnie szybko bym zasnęła. A co do e-booków.. Zdecydowanie wolę dotyk papieru i zapach książki świeżo z drukarni lub starego, pożółkłego papieru.
  Temat: Czy czytanie rzeczywiście czyni nas lepszym?
Koniuu

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 5287

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2016-11-10, 21:55   Temat: Czy czytanie rzeczywiście czyni nas lepszym?
Faktycznie niektórzy ludzie myślą, że jak czytają to są lepsi. Prawa jest taka, że większość osób teraz czyta wiadomości w internecie lub ogląda śmieszne obrazki. Coraz rzadziej widuje się osoby z książką w ręku ale to nie znaczy, że nie czytają :) Osobiście uważam, że wszystko może spowodować, że ludzie będą się wywyższać nad innymi.. Lepsza praca rodziców, chodzenie na siłownie czy fotografowanie. Jednak książki wzbogacają nasze słownictwo i pozwalają rozszerzać nasz pogląd na rzeczywistość.
  Temat: Co teraz czytasz?
Koniuu

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 74602

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2016-11-10, 21:52   Temat: Re: Co teraz czytasz?
Obecnie jestem wciągnięta w trzeci tom cyklu "Morze Drzazg", "Pół Wojny". Nie lubię fantasy ale zaczynając czytać pierwszą część nie sądziłam, że mi się spodoba a już tym bardziej, że przy trzeciej części będę płakać w niektórym momentach. Nigdy, żadna książka nie wciągnęłam mnie emocjonalnie w taki sposób ♥

Strona 2 z 2
Skocz do: