|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Audiobooki |
Koniuu
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 2371
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2016-11-10, 21:58 Temat: Audiobooki |
Ostatnio słyszałam taki sposób, żeby szybciej czytać książkę tzn. kupić i książkę i audiobook i przyspieszyć go np x2 i jednocześnie śledzić tekst w książce Osobiście nie przepadam za audiobookami, ponieważ łatwi się rozpraszam i musiałabym słuchać z zamkniętymi oczami i pewnie szybko bym zasnęła. A co do e-booków.. Zdecydowanie wolę dotyk papieru i zapach książki świeżo z drukarni lub starego, pożółkłego papieru. |
Temat: Czy czytanie rzeczywiście czyni nas lepszym? |
Koniuu
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 5287
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2016-11-10, 21:55 Temat: Czy czytanie rzeczywiście czyni nas lepszym? |
Faktycznie niektórzy ludzie myślą, że jak czytają to są lepsi. Prawa jest taka, że większość osób teraz czyta wiadomości w internecie lub ogląda śmieszne obrazki. Coraz rzadziej widuje się osoby z książką w ręku ale to nie znaczy, że nie czytają Osobiście uważam, że wszystko może spowodować, że ludzie będą się wywyższać nad innymi.. Lepsza praca rodziców, chodzenie na siłownie czy fotografowanie. Jednak książki wzbogacają nasze słownictwo i pozwalają rozszerzać nasz pogląd na rzeczywistość. |
Temat: Co teraz czytasz? |
Koniuu
Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 74602
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2016-11-10, 21:52 Temat: Re: Co teraz czytasz? |
| Obecnie jestem wciągnięta w trzeci tom cyklu "Morze Drzazg", "Pół Wojny". Nie lubię fantasy ale zaczynając czytać pierwszą część nie sądziłam, że mi się spodoba a już tym bardziej, że przy trzeciej części będę płakać w niektórym momentach. Nigdy, żadna książka nie wciągnęłam mnie emocjonalnie w taki sposób ♥ |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |