Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 38
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Co teraz czytasz?
Gaba

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 73486

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2017-01-08, 14:04   Temat: Co teraz czytasz?
Ja aktualnie czytam "Mroczną materię" Blake Crouch i to naprawdę mocna, wciągająca pozycja. Niedawno skończyłam też "Harry'ego Pottera i Przeklęte Dziecko", ale niestety się trochę zawiodłam. O, i czytam też "Naznaczeni śmiercią" Victorii Roth, ale średnio mi to idzie, bo jakoś od razu sama historia mnie nie zaciekawiła :)
  Temat: Tatuaż
Gaba

Odpowiedzi: 158
Wyświetleń: 94495

PostForum: HydePark   Wysłany: 2017-01-08, 14:01   Temat: Tatuaż
Od pięciu lat chcę zrobić sobie tatuaż, ale wciąż nie mam tego ukochanego wzoru :) Na laptopie niby zapełniam folder różnymi pomysłami, ale cały czas nie jestem pewna. I waham się - czy chcę na plecach, czy może na ramieniu? Podobają mi się też takie małe tatuaże na nadgarstku, ale podobno to miejsce gdzie dosyć boli zrobienie tatuażu.

Strona 4 z 4
Skocz do: