Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 55
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: O czym jest Twój blog?
Snoepje

Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1897660

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2011-12-07, 19:28   Temat: O czym jest Twój blog?
Świetna książka, naprawdę inspirująca :)
  Temat: [blogger] Rotator zdjęć (pokaz slajdów) w nagłówku
Snoepje

Odpowiedzi: 95
Wyświetleń: 79231

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2011-12-07, 15:30   Temat: [blogger] Rotator zdjęć (pokaz slajdów) w nagłówku
Dzięki. Jak zwykle zachciało mi się wydziwiania. No cóż, spróbujemy, a nóż zadziała

[ Dodano: 08-12-2011, 17:03 ]
Alleluja, jednak się da! Po wielu próbach i wyrwanych garściach włosów z głowy, dokonałam dzieła połączenia 3 albumów w jeden rss :hyhy:
Większość aplikacji jakoś nie chciała ze mną współpracować, ale wkońcu Yahoo! Pipes zadziałał i w dodatku jest całkiem prosty w obsłudze :super:
  Temat: [blogger] Rotator zdjęć (pokaz slajdów) w nagłówku
Snoepje

Odpowiedzi: 95
Wyświetleń: 79231

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2011-12-07, 13:38   Temat: [blogger] Rotator zdjęć (pokaz slajdów) w nagłówku
Wszystko pięknie ładnie działa, dziękuję :padam:
a teraz nużące mnie pytanie: czy da się zrobić tak, żeby rotator wyświetlał zdjęcia z więcej niż jednego albumu?...
Snoepje

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2011-12-07, 12:34   Temat: O czym jest Twój blog?
happyholic, brzmi ciekawie... nasuwa mi się skojarzenie z "The happiness project" więc zaraz do Ciebie zawitam :super:
  Temat: [facebook] Ulubione gry
Snoepje

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 18439

PostForum: Gry   Wysłany: 2011-12-05, 14:16   Temat: [facebook] Ulubione gry
Restaurant City :D choć jest mi baardzo baardzo wstyd :P
Snoepje

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2011-11-22, 14:46   Temat: O czym jest Twój blog?
Blog, który piszę jest moim spojrzeniem (z lekkim przymrużeniem oka) na to co mnie otacza. Półtora miesiąca temu wyjechałam do Holandii, więc założyłam go głównie, żeby rodzinka i znajomi byli na bieżąco. Poza tym przed wyjazdem szukałam jakichś ciekawych blogów emigracyjnych i jakoś nie wiele do mnie przemawiało.

Zamiast typowego pamiętnika staram się po prostu przybliżyć moje początki w obcym kraju i to co mnie śmieszy, zaskakuje lub dziwi :)
  Temat: Co kupiłaś nowego?
Snoepje

Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 38263

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2011-11-22, 14:25   Temat: Co kupiłaś nowego?
Dominique, zwykle tak mam, że jak planuję kupić spodnie to wracam z sukienką albo swetrem :)

Aja się pochwalę moją wczorajszą zdobyczą: spieniacz do mleka w krowie łaty Mooo :D

Strona 5 z 5
Skocz do: