Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 16
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
Lucja

Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 42244

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-12-15, 20:06   Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
Jak mój blog się rozwinie, to sama będę znana :D

Na poważnie, to osobiście nikogo, ale ze 20 lat temu widziałam w Warszawie Elżbietę Dzikowską i Tonego Halika. Wyglądali zupełnie jak w telewizji.
  Temat: Jakie sa twoje fobie?
Lucja

Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 11617

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-12-15, 20:03   Temat: Jakie sa twoje fobie?
Standardowo - mam lęk wysokości. Ale dziwna sprawa, jak już jestem na górze i patrzę daleko-daleko przed siebie, jest lepiej...dopóki nie spojrzę prosto w dół :(
  Temat: nad morze czy w góry?
Lucja

Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 39505

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-12-15, 19:51   Temat: nad morze czy w góry?
Oczywiście, że morze, aczkolwiek jak już mi się znudzi, to chętnie w góry, na jakiś malowniczy szlak. Byle było miłe towarzystwo i pogoda. Chociaż, mówi się , że nie istnieje coś takiego jak zła pogoda...
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Lucja

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 71680

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-12-15, 19:50   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
A ja chętnie zwiedziłabym Islandię, a z ciepłych krajów Hiszpania mnie korci.
W Polsce - Mazury. w górach już byłam. Nad Bałtykiem również. Może teraz pora na jeziora?

Strona 2 z 2
Skocz do: