Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 178
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga?
suvennes

Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 192115

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-12-14, 12:20   Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga?

wendigo napisał/a:

Z punktu widzenia czytelnika powiem, że moim zdaniem codzienny wpis nie jest najlepszym wyjściem. Osobiście wolę jak ktoś aktualizuje bloga co 2 dni, 2 razy w tygodniu czy jakoś tak

Jestem tego samego zdania.
Chociaż mam kilku ulubionych autorów, których mogłabym czytać na okrągło i tylko czekam na ich nowy post. Tacy mogli by pisać nawet kilka razy dziennie :)

A sama publikuje posty w częstotliwości nie większej niż 2-3 w tygodniu. Bo po prostu są takie momenty, kiedy zaczyna mi brakować czasu ;)
  Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
suvennes

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 34450

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2012-12-14, 12:12   Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
Jedyne korepetycje, w których brałam udział były z matematyki. Chociaż do tej pory zastanawiam się po co mi to było bo sama bym sobie poradziła równie dobrze. Ale za to atmosfera była miła ;)
Myślę, że mam opanowany angielski na dość dobrym poziomie, i kto wie, może za niedługo sama zacznę udzielać korków :) zawsze marzyłam o pracy nauczyciela, a raczej nikłe szanse są na to, żebym normalnie pracowała w takim zawodzie, więc może chociaż w ten sposób "zrobię sobie dobrze" :P
  Temat: ile waży twój szkolny plecak ?
suvennes

Odpowiedzi: 110
Wyświetleń: 95779

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2012-12-05, 15:50   Temat: ile waży twój szkolny plecak ?

danma777 napisał/a:

Nie dużo jedynie zeszyty , książek nie nosze ,gdyż nie ma takiej potrzeby w domu sie uczę a w szkole wystarczy jedna na ławkę

Ja podobnie. Umawiamy się z koleżanką kto, kiedy i jaką książke przyniesie, więc w torebce mam zwykle koło 8 zeszytów i 1-2 książki na dzień :)
  Temat: W jakim wieku po raz pierwszy się upiłeś/łaś ?
suvennes

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 21337

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2012-12-05, 15:47   Temat: W jakim wieku po raz pierwszy się upiłeś/łaś ?
Nigdy nie upiłam się tak, żeby nic nie pamiętać, ale zdarzyło się kilka razy tak, że ledwo stałam na nogach. W wieku 16 lat :P
  Temat: Co kupiłaś nowego?
suvennes

Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 38821

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-12-05, 13:04   Temat: Co kupiłaś nowego?
Jestem kobietą i nie znoszę zakupów...
Ostatnio kupiłam płaszczyk z którego jestem zadowolona :)
  Temat: Kościół.
suvennes

Odpowiedzi: 255
Wyświetleń: 49249

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2012-12-05, 12:49   Temat: Kościół.
Jeszcze kilka lat temu byłam najbardziej wierzącym człowiekiem na ziemi. Tylko czekałam na to, aż Bóg mi to wynagrodzi i pozwoli mieć takie "moce" jak np. ojciec Pio. :P
Na szczęście przyszła trzecia klasa gimnazjum, bierzmowanie i przejrzałam na oczy. Im więcej czytam i słucham na ten temat, tym mniej wierze. To co księża wygłaszają na ambonie podczas kazania to jakaś ściema. Ich światopogląd jest maksymalnie ograniczony i boli mnie fakt, że spora część społeczeństwa pozwala się ogłupić przez kościół.
Mimo, że są ludzie, którzy potrafią odróżnić "dobro od zła" to to i tak nic w porównaniu do tych debili ślepo kierujących się tym co usłyszą w kościele. Przecież każdy ma swój rozum, prawda?
Dla mnie kościół działa na tych samych zasadach co mass media. Chociaż może nie tyle sam kościół co jego polityka.
Z kolei wiara to inna sprawa. Podziwiam ludzi, którzy w Boga wierzą. Ale daj im boże (ups :cwaniak: ) żeby mieli szeroko otwarte oczy na to co się na tym świecie wyprawia.
  Temat: co jadasz na śniadanie ?
suvennes

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 52408

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-11-11, 12:51   Temat: co jadasz na śniadanie ?
Wstyd się przyznać, ale rzadko kiedy jadam śniadania. Ale jeśli już to jakieś naleśniki (przeważnie w weekendy) czy jogurty owocowe :)
  Temat: nad morze czy w góry?
suvennes

Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 38716

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-11-11, 12:48   Temat: nad morze czy w góry?
Raczej góry :)
Nie przepadam za wylegiwaniem się na kocyku czy leżaku czekając aż moja skóra "chyci brąz". Chociaż raz na jakiś czas można sobie pozwolić :)
  Temat: [tagi] Animowany Widget "Label". Co o nim myślisz?
suvennes

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 3706

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2012-11-11, 12:22   Temat: [tagi] Animowany Widget "Label". Co o nim myślisz?
Mi się coś takiego strasznie podoba, do tego idealnie pasuje na blogi z taką tematyką jak Twój. Według mnie przynajmniej ;)
A to, że nie obsługuje polskich znaków - zawsze można poszukać synonimów słowa, którego chce się użyć w tagu, w których nie będzie ogonków :P
  Temat: [tatuaż] sentencje, napisy, symbole
suvennes

Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 33589

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-11-11, 12:12   Temat: [tatuaż] sentencje, napisy, symbole
Mi się takie rzeczy podobają i sama bym chciała taki tatuaż posiadać, ale jakiś malutki, prawie niewidoczny. Byłby tylko dla mnie, ale musi mieć jakieś szczególne znaczenie, a na razie nic takiego w moim życiu się nie wydarzyło co byłoby warte uwiecznienia na moim ciele na zawsze ;) a robienie tatuażu pod wpływem impulsu czy innej głupoty uważam za wyjątkowo nieodpowiedzialne.
  Temat: sprzątające patenty
suvennes

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 4087

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-11-11, 12:08   Temat: sprzątające patenty
Też uważam, że sprzątanie to obowiązek i jeśli robi się to regularnie i na bieżąco to nie ma większych problemów z zabrudzeniami.
U mnie podstawą jest woda z "Ludwikiem", ewentualnie mleczko CIF albo coś tego typu, no i oczywiście płyn do podłóg i płyn do mycia szyb :)
  Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ?
suvennes

Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 51240

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-11-10, 13:58   Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ?
Muay Thai :)

Strona 14 z 15
Skocz do: