| Autor |
Wiadomość |
Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga? |
suvennes
Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 192115
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-12-14, 12:20 Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga? |
wendigo napisał/a: Z punktu widzenia czytelnika powiem, że moim zdaniem codzienny wpis nie jest najlepszym wyjściem. Osobiście wolę jak ktoś aktualizuje bloga co 2 dni, 2 razy w tygodniu czy jakoś tak
Jestem tego samego zdania.
Chociaż mam kilku ulubionych autorów, których mogłabym czytać na okrągło i tylko czekam na ich nowy post. Tacy mogli by pisać nawet kilka razy dziennie
A sama publikuje posty w częstotliwości nie większej niż 2-3 w tygodniu. Bo po prostu są takie momenty, kiedy zaczyna mi brakować czasu |
Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych? |
suvennes
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 34450
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2012-12-14, 12:12 Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych? |
Jedyne korepetycje, w których brałam udział były z matematyki. Chociaż do tej pory zastanawiam się po co mi to było bo sama bym sobie poradziła równie dobrze. Ale za to atmosfera była miła
Myślę, że mam opanowany angielski na dość dobrym poziomie, i kto wie, może za niedługo sama zacznę udzielać korków zawsze marzyłam o pracy nauczyciela, a raczej nikłe szanse są na to, żebym normalnie pracowała w takim zawodzie, więc może chociaż w ten sposób "zrobię sobie dobrze" |
Temat: ile waży twój szkolny plecak ? |
suvennes
Odpowiedzi: 110
Wyświetleń: 95779
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2012-12-05, 15:50 Temat: ile waży twój szkolny plecak ? |
danma777 napisał/a: Nie dużo jedynie zeszyty , książek nie nosze ,gdyż nie ma takiej potrzeby w domu sie uczę a w szkole wystarczy jedna na ławkę
Ja podobnie. Umawiamy się z koleżanką kto, kiedy i jaką książke przyniesie, więc w torebce mam zwykle koło 8 zeszytów i 1-2 książki na dzień |
Temat: W jakim wieku po raz pierwszy się upiłeś/łaś ? |
suvennes
Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 21337
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2012-12-05, 15:47 Temat: W jakim wieku po raz pierwszy się upiłeś/łaś ? |
Nigdy nie upiłam się tak, żeby nic nie pamiętać, ale zdarzyło się kilka razy tak, że ledwo stałam na nogach. W wieku 16 lat |
Temat: Co kupiłaś nowego? |
suvennes
Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 38821
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-12-05, 13:04 Temat: Co kupiłaś nowego? |
Jestem kobietą i nie znoszę zakupów...
Ostatnio kupiłam płaszczyk z którego jestem zadowolona |
Temat: Kościół. |
suvennes
Odpowiedzi: 255
Wyświetleń: 49249
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2012-12-05, 12:49 Temat: Kościół. |
Jeszcze kilka lat temu byłam najbardziej wierzącym człowiekiem na ziemi. Tylko czekałam na to, aż Bóg mi to wynagrodzi i pozwoli mieć takie "moce" jak np. ojciec Pio.
Na szczęście przyszła trzecia klasa gimnazjum, bierzmowanie i przejrzałam na oczy. Im więcej czytam i słucham na ten temat, tym mniej wierze. To co księża wygłaszają na ambonie podczas kazania to jakaś ściema. Ich światopogląd jest maksymalnie ograniczony i boli mnie fakt, że spora część społeczeństwa pozwala się ogłupić przez kościół.
Mimo, że są ludzie, którzy potrafią odróżnić "dobro od zła" to to i tak nic w porównaniu do tych debili ślepo kierujących się tym co usłyszą w kościele. Przecież każdy ma swój rozum, prawda?
Dla mnie kościół działa na tych samych zasadach co mass media. Chociaż może nie tyle sam kościół co jego polityka.
Z kolei wiara to inna sprawa. Podziwiam ludzi, którzy w Boga wierzą. Ale daj im boże (ups ) żeby mieli szeroko otwarte oczy na to co się na tym świecie wyprawia. |
Temat: co jadasz na śniadanie ? |
suvennes
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 52408
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-11-11, 12:51 Temat: co jadasz na śniadanie ? |
Wstyd się przyznać, ale rzadko kiedy jadam śniadania. Ale jeśli już to jakieś naleśniki (przeważnie w weekendy) czy jogurty owocowe |
Temat: nad morze czy w góry? |
suvennes
Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 38716
|
Forum: HydePark Wysłany: 2012-11-11, 12:48 Temat: nad morze czy w góry? |
Raczej góry
Nie przepadam za wylegiwaniem się na kocyku czy leżaku czekając aż moja skóra "chyci brąz". Chociaż raz na jakiś czas można sobie pozwolić |
Temat: [tagi] Animowany Widget "Label". Co o nim myślisz? |
suvennes
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 3706
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2012-11-11, 12:22 Temat: [tagi] Animowany Widget "Label". Co o nim myślisz? |
Mi się coś takiego strasznie podoba, do tego idealnie pasuje na blogi z taką tematyką jak Twój. Według mnie przynajmniej
A to, że nie obsługuje polskich znaków - zawsze można poszukać synonimów słowa, którego chce się użyć w tagu, w których nie będzie ogonków |
Temat: [tatuaż] sentencje, napisy, symbole |
suvennes
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 33589
|
Forum: HydePark Wysłany: 2012-11-11, 12:12 Temat: [tatuaż] sentencje, napisy, symbole |
Mi się takie rzeczy podobają i sama bym chciała taki tatuaż posiadać, ale jakiś malutki, prawie niewidoczny. Byłby tylko dla mnie, ale musi mieć jakieś szczególne znaczenie, a na razie nic takiego w moim życiu się nie wydarzyło co byłoby warte uwiecznienia na moim ciele na zawsze a robienie tatuażu pod wpływem impulsu czy innej głupoty uważam za wyjątkowo nieodpowiedzialne. |
Temat: sprzątające patenty |
suvennes
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 4087
|
Forum: HydePark Wysłany: 2012-11-11, 12:08 Temat: sprzątające patenty |
Też uważam, że sprzątanie to obowiązek i jeśli robi się to regularnie i na bieżąco to nie ma większych problemów z zabrudzeniami.
U mnie podstawą jest woda z "Ludwikiem", ewentualnie mleczko CIF albo coś tego typu, no i oczywiście płyn do podłóg i płyn do mycia szyb |
Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
suvennes
Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 51240
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-11-10, 13:58 Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
Muay Thai |
| |