Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 13
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Pisanie z dziewczyną lub chłopakiem przez internet
uwiedzsiebie

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 11335

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-12-27, 11:51   Temat: Pisanie z dziewczyną lub chłopakiem przez internet
Ja też nie jestem zwolennikiem "podrywu" przez internet. Tak jak napisałem jest to dla mięczaków, ale nie jest niewykonalne. Zajmuję się tematyką związków już dłuższy czas, a Twój temat podsunął mi pomysł do napisania posta na moim nowym blogu, za co Ci serdecznie dziękuje i mam nadzieję, że w jakimś stopniu rozwieje Twoje wątpliwości.
http://uwiedzsiebie.blogs...z-internet.html
Swoją drogą w innym temacie do którego link jest podany w tym topicu, Alabastrova pokazała typowo kobiece spojrzenie na taką sytuacje. I poniekąd ma rację, cytuję

Cytat

NIE:
- cześć mała, ładne masz zdjęcie wyskoczymy na drinka? (raz, nie jestem mała! i nie jestem panią do towarzystwa)
- cześc, jestem Tomek, mam 27lat. Interesuję się tym śmym i tamtym. Jestem tutaj bo rzuciła mnie dziewczyna, nie... to ja ją rzuciłem bo mnie zdradzała. Powiedz mi, czy wszystkie jesteście takie fałszywe?! (oh jeju jak Ci współczuje, na serio... moze chusteczkę?)
- siemanderko tutaj masz mój numer 600 XXX XXX. Zadzwoń. Tomek (na telefon to sie mozesz z seks laska umawiac)
- ale z Ciebie seksi kociak.... marzy mi się z Tobą seks na plaży. (ta, dobrze jeszcze jakbys nie mial roblemow z potencją)

TAK:
- Cześć, mam na imię Tomek :) przejrzałem Twój profil i widzę, że sporo nas łączy choćby ta fotografia. Jakim sprzętem cykasz? może coś podpowiesz bo jestem laikiem i póki co mam nikona d40, a chciałbym się na coś lepszego przesiąść :) (przedstawiasz się i okazujesz zainteresowanie, jeżeli powołujesz się na dane z opisu to już jest dobrze)
- hej, wiesz ile blondynek potrzeba do wkrecenia żarówek? 3. Ty jesteś brunetka wiec pewnie poradzisz sobie sama ;) (niby żarcik, niby komplement i jest plus) może przykład niezaciekawy ale ja dowcipów nie znam;p

Świetnie pokazała przypadki na nie, jednak również te "żarciki" oraz wymienianie swoich zainteresowań z szybkością bolidu formuły 1 zaliczyłbym do podrywów skazanych na porażkę.
Pozdrawiam.

Strona 2 z 2
Skocz do: