|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe? |
Brawurka
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 10387
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2016-02-10, 14:39 Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe? |
Wychowałam się na GTA2 i Diablo II.
Gram w Drakensang Online, Wiedźmina i Diablo. Od czasu do czasu ścigam się w Forzie i Need For Speedzie.
Na komórce mam Clash of Clans.
|
Temat: na co wydajesz pieniądze? |
Brawurka
Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 45835
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2016-02-10, 14:35 Temat: na co wydajesz pieniądze? |
Szkoda mi pieniędzy na kosmetyki, bo z kolorowych używam tylko tuszu do rzęs, a z pielęgnacyjnych antyperspirantu.
Mogłabym wydać krocie na książki, artykuły piśmiennicze oraz papiernicze, dobre jedzenie, wybrane ubrania oraz podróże.
Nie mam tendencji do wydawania dla samej przyjemności pozbywania się kasy. Jaki to ma sens? Kupować, żeby kupować? |
Temat: Facet idealny. |
Brawurka
Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 38995
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2016-02-10, 14:31 Temat: Facet idealny. |
Obawiam się, że facet idealny miałby spory kłopot, żeby ze mną wytrzymać. Chyba, że osiągnąłby level master w cierpliwości i wyrozumiałości
Powinien mieć swoje zdanie, ale szanować cudze. Rozumieć, że jego poglądy nie są prawdą ostateczną. Mieć świadomość, że on też popełnia błędy. Powinien być pewny siebie, ale nie przytłaczać tym osób, które na to nie zasługują. Powinien być odrobinę zaborczy i zazdrosny, ale nie mylić tego z brakiem zaufania. Poczucie humoru również ma znaczenie. Powinien także wzbudzać poczucie bezpieczeństwa, motywować do rozwoju i sprawiać, żeby kobieta w jego towarzystwie czuła się ważna, mądra, jedyna w swoim rodzaju.
Mogłabym podać wiele postaci z książek, które wpisują się w ten kanon. Nie spotkałam nikogo takiego w realu |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |