Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 15
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe?
Brawurka

Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 10387

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2016-02-10, 14:39   Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe?
Wychowałam się na GTA2 i Diablo II.
Gram w Drakensang Online, Wiedźmina i Diablo. Od czasu do czasu ścigam się w Forzie i Need For Speedzie.
Na komórce mam Clash of Clans.
:cool:
  Temat: na co wydajesz pieniądze?
Brawurka

Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 45835

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2016-02-10, 14:35   Temat: na co wydajesz pieniądze?
Szkoda mi pieniędzy na kosmetyki, bo z kolorowych używam tylko tuszu do rzęs, a z pielęgnacyjnych antyperspirantu.
Mogłabym wydać krocie na książki, artykuły piśmiennicze oraz papiernicze, dobre jedzenie, wybrane ubrania oraz podróże.
Nie mam tendencji do wydawania dla samej przyjemności pozbywania się kasy. Jaki to ma sens? Kupować, żeby kupować? :dobani:
  Temat: Facet idealny.
Brawurka

Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 38995

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2016-02-10, 14:31   Temat: Facet idealny.
Obawiam się, że facet idealny miałby spory kłopot, żeby ze mną wytrzymać. Chyba, że osiągnąłby level master w cierpliwości i wyrozumiałości :help:
Powinien mieć swoje zdanie, ale szanować cudze. Rozumieć, że jego poglądy nie są prawdą ostateczną. Mieć świadomość, że on też popełnia błędy. Powinien być pewny siebie, ale nie przytłaczać tym osób, które na to nie zasługują. Powinien być odrobinę zaborczy i zazdrosny, ale nie mylić tego z brakiem zaufania. Poczucie humoru również ma znaczenie. Powinien także wzbudzać poczucie bezpieczeństwa, motywować do rozwoju i sprawiać, żeby kobieta w jego towarzystwie czuła się ważna, mądra, jedyna w swoim rodzaju.
Mogłabym podać wiele postaci z książek, które wpisują się w ten kanon. Nie spotkałam nikogo takiego w realu :luka:

Strona 2 z 2
Skocz do: