Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 15
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rysowanie w tle, komentarze obok postu.
Via

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 3214

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2011-08-09, 20:21   Temat: Rysowanie w tle, komentarze obok postu.
A tam jak się kliknie na "about" to się pojawiają różne rzeczy do kliknięcia - widziałeś to?

http://mrdoob.com/projects/harmony/#sketchy i tam jest np. sourse code.

To nie to? Albo coś stąd?

https://github.com/mrdoob/harmony

Mi się to też podoba, chętnie bym się dogryzła do tego jak to zaimplementować.
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Via

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69205

PostForum: HydePark   Wysłany: 2011-08-09, 17:29   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Kredka, no normalnie mam ochotę Ci zaśpiewać "choć pomaluj mój świat" :hyhy:
Szwedzki (zaraz po angielskim brytyjskim) jest moim fetyszem...akcent grawisowy! Umieram z rozkoszy jak słucham...mogłabym się zasłuchać na śmierć. Szczególnie jak mówi facet. Zboczenie jakieś mam, raczej nieuleczalne. ;)

A gdzie się uczyłaś jeśli można spytać i co Cię tak zniechęciło?
  Temat: buttony społecznościowe pod prawym przyciskiem myszy
Via

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 4060

PostForum: Blogi, Pomoc Blogowa   Wysłany: 2011-08-04, 11:43   Temat: buttony społecznościowe pod prawym przyciskiem myszy
To ja się podłączę pod ten temat, jako że moja prośba również dotyczy buttonów społecznościowych, tyle tylko, że umieszczonych w nieco innym miejscu.

Jestem w trakcie tworzenia bloga fotograficznego na bloggerze i bardzo chciałam zastosować w nim rozwiązanie, które podpatrzyłam na jakimś innym fotoblogu (adresu niestety nie zapisałam, wiem, blondynka jestem).
Otóż, na owym blogu po najechaniu na zamieszczone zdjęcie, lewy przycisk myszy był nieaktywny, natomiast po kliknięciu prawym przyciskiem myszy pojawiały się właśnie buttony społecznościowe tzn. ich ikonki stojące w ładnym rządku na które można było kliknąć i polecić samo zdjęcie.

Zakochałam się w tym rozwiązaniu na zabój i chcę takie samo.

Help?*

* Bardzo, bardzo ładnie proszę.

Strona 2 z 2
Skocz do: