Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 30
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [Liceum] Nowy pomysł Ministerstwa Edukacji !
RoseT

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 9880

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2012-04-25, 08:15   Temat: [Liceum] Nowy pomysł Ministerstwa Edukacji !
Chcą z nas zrobić państwo o poziomie intelektualnym amerykanów. Wycofanie lekcji historii (rozumiem chemia czy fizyka, ale historia?!), osoby z jedynkami przechodzą do następnej klasy. Co jeszcze?
  Temat: muzyczny super kicz
RoseT

Odpowiedzi: 78
Wyświetleń: 25183

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2012-04-24, 20:51   Temat: muzyczny super kicz
A słyszał ktoś nowy hit?
http://www.youtube.com/watch?v=__HeE6NWmDE
  Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi?
RoseT

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 39487

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2012-04-24, 20:48   Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi?
Dzwonka nie mam. O połączeniu i smsach informują mnie wibracje.
Jako dzwonek budzika ustawiłem piosenkę Battle Song zespołu Ensiferum. jedna z nielicznych piosenek, która może mnie obudzić.
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
RoseT

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 72352

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-04-24, 20:46   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Hmmm...Od zawsze chciałbym odwiedzić takie miejsca jak Wyspy Wielkanocne/Madagaskar/Japonia oraz U.S.A.
Gdzie byłem? W sumie to jedynym "ciekawym" (dla mnie) krajem jaki odwiedziłem była Chorwacja.
  Temat: last.fm - mój muzyczny profil
RoseT

Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 27754

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2012-04-24, 20:41   Temat: last.fm - mój muzyczny profil
Według mnie jest to najlepszy portal społecznościowy. Mam tam konto od września i jestem zadowolony. Dzięki temu poznałem kilku nowych znajomych oraz sporo nowych kapel.
Jak coś, to podaję link do mojego profilu: http://www.lastfm.pl/user/LobasWU
  Temat: Torrenty.
RoseT

Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 16786

PostForum: Internet   Wysłany: 2012-04-24, 20:38   Temat: Torrenty.
ja ostatnio pobieram tylko i wyłącznie z torrentów. Pliki pobierają się tam 5 razy szybciej niż pliki pobierane przez przeglądarkę. Nie wiem czym to jest spowodowane. Szczerze mówiąc to mnie to nawet nie interesuje. Grunt, że pobiera się szybciej.

Strona 3 z 3
Skocz do: