| Autor |
Wiadomość |
Temat: [Liceum] Nowy pomysł Ministerstwa Edukacji ! |
RoseT
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 9880
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2012-04-25, 08:15 Temat: [Liceum] Nowy pomysł Ministerstwa Edukacji ! |
| Chcą z nas zrobić państwo o poziomie intelektualnym amerykanów. Wycofanie lekcji historii (rozumiem chemia czy fizyka, ale historia?!), osoby z jedynkami przechodzą do następnej klasy. Co jeszcze? |
Temat: muzyczny super kicz |
RoseT
Odpowiedzi: 78
Wyświetleń: 25183
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2012-04-24, 20:51 Temat: muzyczny super kicz |
A słyszał ktoś nowy hit?
http://www.youtube.com/watch?v=__HeE6NWmDE |
Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi? |
RoseT
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 39487
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2012-04-24, 20:48 Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi? |
Dzwonka nie mam. O połączeniu i smsach informują mnie wibracje.
Jako dzwonek budzika ustawiłem piosenkę Battle Song zespołu Ensiferum. jedna z nielicznych piosenek, która może mnie obudzić. |
Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
RoseT
Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 72352
|
Forum: HydePark Wysłany: 2012-04-24, 20:46 Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
Hmmm...Od zawsze chciałbym odwiedzić takie miejsca jak Wyspy Wielkanocne/Madagaskar/Japonia oraz U.S.A.
Gdzie byłem? W sumie to jedynym "ciekawym" (dla mnie) krajem jaki odwiedziłem była Chorwacja. |
Temat: last.fm - mój muzyczny profil |
RoseT
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 27754
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2012-04-24, 20:41 Temat: last.fm - mój muzyczny profil |
Według mnie jest to najlepszy portal społecznościowy. Mam tam konto od września i jestem zadowolony. Dzięki temu poznałem kilku nowych znajomych oraz sporo nowych kapel.
Jak coś, to podaję link do mojego profilu: http://www.lastfm.pl/user/LobasWU |
Temat: Torrenty. |
RoseT
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 16786
|
Forum: Internet Wysłany: 2012-04-24, 20:38 Temat: Torrenty. |
| ja ostatnio pobieram tylko i wyłącznie z torrentów. Pliki pobierają się tam 5 razy szybciej niż pliki pobierane przez przeglądarkę. Nie wiem czym to jest spowodowane. Szczerze mówiąc to mnie to nawet nie interesuje. Grunt, że pobiera się szybciej. |
| |