Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 69
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [ocena] imperfecta-beauty.blogspot.com - wygląd i treść
Imperfecta

Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 11134

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-13, 23:28   Temat: [ocena] imperfecta-beauty.blogspot.com - wygląd i treść

misscollyann napisał/a:

Dla mnie jakoś jednak za dużo różowego i jeżeli Ty również nie jesteś do niego przekonana, to na pewno będziesz jeszcze manipulować gamą barw :) ja też tak mam, że nieustannie grzebię przy swoim blogu.

Ja niestety mam tak, że mogę mieć wszystko pięknie i kolory mogą mi się podobać i tak dalej, ale bardzo szybko się nudzę, nie wiem jak musiałby wyglądać mój blog żebym została przy tym wyglądzie na dłużej.
Na pewno będę kombinować, ale jeszcze nie teraz, póki co zostawię jak jest, ogólnie nie jest źle, jest przejrzyście, może trochę za słodko, ale całkiem przyjemnie.
Moje czytelniczki mówią, że im się podoba :D i mi w sumie też, może kiedyś zmniejszę ilość różu.
  Temat: Paznokcie.
Imperfecta

Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 61609

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-11-12, 11:33   Temat: Paznokcie.
Jeśli chodzi o sztuczne paznokcie to nie lubię, nie podobają mi się, nigdy nie miałam i prędko mieć nie zamierzam, no ale będę się musiała nauczyć robić ze względu na szkołę do jakiej uczęszczam (technik usług kosmetycznych).
Teraz mam krótkie, niestety bo mi się połamały, ale ogólnie lubię długie paznokcie. Maluję, bo jak mam niepomalowane to mnie bolą :D staram się unikać nudy na paznokciach :)
  Temat: Ulubione perfumy
Imperfecta

Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 43951

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-11-12, 11:31   Temat: Ulubione perfumy
DKNY Red Delicious, uwielbiam! Versace Vanitas no i Little White Dress z Avonu. :)
  Temat: na co wydajesz pieniądze?
Imperfecta

Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 45556

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-11-12, 11:29   Temat: na co wydajesz pieniądze?
Jeśli nie licząc rachunków to najwięcej schodzi mi na kosmetyki, to prawie uzależnienie już. :P
  Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
Imperfecta

Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 50581

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-11-12, 11:28   Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
Na co dzień około 15 minut, jeśli mam jakieś ważne wyjście to nieco dłużej, ale godziny nie przekraczam :D
  Temat: Jakie wolicie dziewczyny ?
Imperfecta

Odpowiedzi: 107
Wyświetleń: 89515

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-11-12, 11:26   Temat: Jakie wolicie dziewczyny ?
Brunetki/szatynki są śliczne. :) ale nie jestem zbyt obiektywna. :P
  Temat: [opinia] JanekPisze - jak się podoba Wam mój blog?
Imperfecta

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 4627

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-11, 18:05   Temat: [opinia] JanekPisze - jak się podoba Wam mój blog?
Nie podoba mi się, jakiś taki rozbiegany ten szablon, głównie jeśli chodzi o tło.
Za dużo bieli moim zdaniem, tło dałabym dwukolorowe, ale takie bardziej jednolite.
  Temat: [opinia] JanekRecenzuje - jak się Wam podoba?
Imperfecta

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 1975

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-11, 18:03   Temat: [opinia] JanekRecenzuje - jak się Wam podoba?
Zdecydowanie zmieniłam pasek boczny. Ikonek tam tyle, że aż się w oczach mieni. Może jakieś inne? Jakiś minimalizm bym wprowadziła w tej części.
Poza tym jest w porządku.
  Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty
Imperfecta

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 4096

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-11, 18:01   Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty
Jest bardzo dobrze, jak nie lubię ogólnie kafelków tak u Ciebie one mi nie przeszkadzają.
Jedynie co to kolor po najechaniu na daną notkę.
Może jakiś inny?
  Temat: [opinie] Nowy blog filmowy
Imperfecta

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 3364

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-11, 17:58   Temat: [opinie] Nowy blog filmowy
Moim zdaniem jest bardzo fajnie, wygląd bloga idealnie (jak dla mnie) wpasowuje się w tematykę.
Jest ładnie, przejrzyście i czytelnie a to najważniejsze.
Osobiście, nie lubię "czytaj dalej", ale to już moja subiektywna ocena, więc nie bierz tego pod uwagę.

Jeśli chodzi o treść to nie ma się do czego przyczepić (no może oprócz tego, że gubisz litery).
Imperfecta

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-11, 17:17   Temat: [ocena] imperfecta-beauty.blogspot.com - wygląd i treść

Basia napisał/a:

Imperfecta napisał/a:

U mnie znów zmiany, zrobiło się... cukierkowo :)

Moim zdaniem jest teraz najlepiej :)

Dziękuję bardzo! Uff! :)
Tak szczerze nie do końca jestem przekonana do tej kolorystyki, ale wydaje mi się, że wszystko do wszystkiego pasuje. :)
Imperfecta

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-11, 14:22   Temat: [ocena] imperfecta-beauty.blogspot.com - wygląd i treść
U mnie znów zmiany, zrobiło się... cukierkowo :)

Strona 2 z 6
Skocz do: