|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: [blogspot] jak usunąć ramkę wokół obrazka w poście? |
karmil
Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 50815
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-11, 21:45 Temat: [blogspot] jak usunąć ramkę wokół obrazka w poście? |
zmieniłam szablon na znak wodny i znów dookoła zdjęć pojawiła się biała ramka, ale w żaden sposób nie mogę jej zmienić ><
Cytat Nie można przeanalizować szablonu, ponieważ nie jest on poprawnie sformułowany. Sprawdź, czy wszystkie elementy XML zostały prawidłowo zamknięte.
Komunikat o błędzie XML: Content is not allowed in trailing section. |
Temat: Jak pozbyć się ramki dookoła zdjeć? |
karmil
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 4390
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-04, 19:17 Temat: Jak pozbyć się ramki dookoła zdjeć? |
sorka,dopiero co się zarejestrowałam i nie zorientowałam się jeszcze co, jak i gdzie.
wielkie dzięki, wcześniej szukałam już w tym temacie, który podałeś, ale stosowałam złą taktykę, teraz już wszystko ok i wielkie dzięki- miałam już dość tych obleśnych ramek ;P |
Temat: Jak pozbyć się ramki dookoła zdjeć? |
karmil
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 4390
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-04, 18:51 Temat: Jak pozbyć się ramki dookoła zdjeć? |
Kiedyś udało mi się usunąć domyślną ramkę ( z którą zmaga się większość początkujących blogerów ;P), ale niedawno kombinowałam z szablonem, nagłówkiem itd. i pojawiła się inna ramka biała, szersza niż poprzednia. Jak ją zlikwidować?
http://teen-vogue-fashion.blogspot.com/ |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |